عوامل تشویقی فعالیت فناورانه صاحبان ایده افزایش یابد
سیدپیمان شایق رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح فعالیتها و حوزههای کاری این مرکز اظهار کرد: پشتیبانی از واحدهای نوبنیاد فناور را با ارائه خدمات عمومی، مشاورهای، علمی و فنی در دستور کار قرار دادهایم و برای تثبیت، تقویت و اجرایی شدن ایدههای محوری واحدهای فناور خصوصی در راستای رفع نیازهای تولیدی و خدماتی تلاش میکنیم.
وی افزود: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان سال ۱۳۹۵ مجوز فعالیت خود را اخذ کرده و هدف ارائه خدمات حمایتی در ایجاد و توسعه حرفههای جدید توسط کارآفرینانی است که در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینههای مختلف فناوری کار میکنند. این مرکز اکنون میزبان هشت هسته و یک واحد فناور بوده و به تازگی موفق به آغاز همکاری با پنج هسته فناور جدید شده و گسترش همکاری با سازمانهای مختلف برای همافزایی بیشتر و ایجاد بستر مناسب برای جذب شرکتهای کارآفرین و دانشبنیان در دستور کار قرار دارد.
رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با بیان اینکه یک شرکت فناور مستقر در این مرکز موفق به تولید بتن سبز و گرفتن مجوز اختراع شده است، نواقص و کمبودها در راه تجاریسازی محصولات فناورانه محققان را یادآور شد و به آنا گفت: موانع اداری و قوانین و مقررات دست و پاگیر، کمبود دانش و مهارت لازم، نداشتن سرمایه کافی برای تولید محصول و عدم دسترسی به سرمایهگذاراز چالشهای جدی بوده که شرکتهای دانشبنیان و فناور در تجاریسازی محصولات خود با آنها روبهرو هستند.
کارشناس ارشد مکاترونیک عنوان کرد: با توجه به تجربیات رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در زمینه کارآفرینی و اشتغال دانشبنیان، امید است با تغییر رویکرد دانشگاه شاهد بهبود هماهنگیهای مشترک بیشتری بین بخشهای مختلف دانشگاه باشیم. باید عوامل تشویقی و انگیزشی بیشتری را برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان دارای ایده به فعالیتهای فناورانه در دانشگاه آزاد مانند تضمین خرید محصولات، تسهیلات تجاریسازی و... را ایجاد کنیم تا بتوان در گسترش کارایی مرکز رشد در رسیدن به اهداف خود کمک کرد.
انتهای پیام/