درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه بندی موضوعی کیواس مشخص شد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به نقل از موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، رتبه بندی دانشگاههای جهانی QS بر اساس موضوع ۲۰۲۳ منتشر شده است. این رتبه بندی در مجموع ۵۴ رشته را پوشش میدهد که در چهار حوزه موضوعی کلی گروه بندی شده اند.
رتبه بندی امسال شامل سه موضوع جدید «علم داده»، «تاریخ هنر» و «بازاریابی» است. بخشی از اطلاعات موردنیاز رتبهبندی موضوعی QS از طریق پایگاه استنادی اسکوپوس و بخشی دیگر نیز از نظرسنجیها به دست میآید.
بر اساس رتبه کلی در حوزه فناوری و مهندسی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه ۳۶۶ را کسب کرده است.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رشتههای موضوعی مهندسی برق و الکترونیک رتبه ۲۰۱-۲۵۰، مهندسی نفت ۳۴ رتبه، مهندسی مکانیک، هوانوردی و ساخت و ساز رتبه ۲۰۱-۲۵۰ را به خود اختصاص داده است.
از سوی دیگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گروه علوم طبیعی نظام رتبه بندی موضوعی کیواس سال ۲۰۲۳، در رشته علم مواد رتبه ۳۵۱-۴۰۰ را به خود اختصاص داده است. همچنین در رشته ریاضیات این دانشگاه رتبه ۴۰۱-۴۵۰ را کسب کرده است.
این دانشگاه در رشته موضوعی علوم کامپیوتر و سیستمهای اطلاعات رتبه ۵۰۱-۵۵۰ را کسب کرده است.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رشته مهندسی شیمی ۳۵۱-۴۰۰ و در رشته شیمی رتبه ۵۵۱-۶۰۰ را کسب کرده است.
رتبهبندی QS بهعنوان یکی از معتبرترین نظامهای بینالمللی، توسط مؤسسه کاکارلی سیموندز انگلیس انجام میشود.
رتبه بندی دانشگاههای جهانی QS بر اساس موضوع، هر ساله برای کمک به دانشجویان در انتخاب و شناسایی دانشگاههای پیشرو در یک موضوع خاص جمع آوری میشود. از استنادهای پژوهشی، همراه با نتایج نظرسنجیهای بزرگ جهانی از کارفرمایان و دانشگاهیان، برای رتبه بندی دانشگاهها استفاده میشود.
رتبهبندی موضوعی این نظام بر اساس پنج شاخص بررسی شهرت دانشگاه، ارزیابی کارفرمایان، تعداد استنادها به ازای هر مقاله، h-index و همکاریهای بینالمللی صورت میپذیرد و این شاخصها هرکدام با وزنی متناسب با هر حوزه موضوعی، برای معرفی بهترین دانشگاهها مشخص میشوند.
انتهای پیام/