دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 فروردين 1402 - 14:38
معاون امور آموزشکده‌ها و مدارس سمای تهران:

رشد و تعالی جامعه ریشه در خانواده دارد

رشد و تعالی جامعه ریشه در خانواده دارد
فرشته حشمتیان عنوان کرد: رشد و تعالی جامعه ریشه در خانواده دارد و نشانه‌های رشد تربیتی و رشد و نمو خانواده و فرزندان با حضور در محافل فرهنگی اجتماعی قابل مشاهده است.
کد خبر : 840987

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرری به مناسبت ولادت باسعادت امام حسن مجتبی علیه‌السلام مراسم محفل انس با قرآن کریم همراه با مولودی‌خوانی و ضیافت افطاری با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری با حضور علیرضا لادن‌مقدم رئیس دانشگاه، فرشته حشمتیان معاون امور آموزشکده‌ها و مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، حجت‌الاسلام سعیدرضا متوسل مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری، اعضای هیئت رئیسه و جمع کثیری از استادان و کارکنان در نمازخانه مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری برگزار شد.

معاون امور آموزشکده‌ها و مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این مراسم اظهار کرد: امیدوارم سال ۱۴۰۲ سالی بابرکت و سرشار از سلامتی و موفقیت برای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی باشد.

حشمتیان با اشاره به جایگاه همسری، مادری و نقش زن در خانواده به عنوان پایه اصلی محبت عنوان کرد: رشد و تعالی جامعه ریشه در خانواده دارد و نشانه‌های رشد تربیتی و رشد و نمو خانواده و فرزندان ما با حضور در این محافل قابل مشاهده است.

وی تأکید کرد: درباره اهمیت قرآن کریم باید این نکته را لحاظ کرد که دل‌ها با یاد خداوند سبحان آرام می‌گیرد و گمشده‌های ما در قرآن کشف می‌شود و حضور کودکان و نوجوانان در محفل قرآنی اقدامی ارزشمند در راستای نورانی شدن دل‌های پاک آنان است و اگر ما اجرای احکام الهی را سرلوحه امور جاری زندگی قرار دهیم از بسیاری از آسیب‌ها در امان می‌مانیم.

معاون امور آموزشکده‌ها و مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران متذکر شد: از جمله مفاهیم ارزشمندی که در آموزه‌های دینی به‌خصوص قرآن کریم، مورد توجه قرار گرفته و به آن سفارش شده، احسان و نیکوکاری است. نیکوکاری کارکرد‌های زیادی در عرصه‌های فردی، اجتماعی، فرهنگی، معنوی و... دارد.

حشمتیان توضیح داد: مؤمنان واقعی و انسان‌های صاحب خرد و اندیشه در هر عصر و نسلی، تلاش کرده‌اند خود را به این صفات آراسته سازند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری هم عنوان کرد: ماه مبارک رمضان بهار قرآن و برترین ماه سال به‌دلیل نزول کتاب آسمانی قرآن کریم، توفیق روزه، تقویت تقوا و پرهیزگاری، مانع عذاب‌های دنیوی و اخروی، آرامش روان و جسم، مانع نفوذ شیطان و احیاء فضائل اخلاقی بوده و بهترین زمان برای خودسازی است.

رشد و تعالی جامعه ریشه در خانواده دارد

حجت‌الاسلام سیدموسی هاشمی تنکابنی با اشاره به در پیش بودن شب‌های مبارک قدر خاطرنشان کرد: شب قدر، پرارج‌ترین و پررمز و رازترین شب‌ها در طول سال و زمان است که قلم‌ها در وصفش می‌شکنند، زبان‌ها از توصیفش قاصرند و عقل در فهم آن مبهوت و متحیر می‌ماند.

وی، آمرزش گناهان، قلب رمضان، بهتر از هزار ماه بودن، نزول قرآن و ملائکه، عرضه اعمال بر حجت خدا را از جمله فضائل شب‌های قدر بیان کرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری ضمن قدردانی از خیّرین والامقامی که بانی این ضیافت معنوی بودند، افزود: هرکس برای رضای خدا به برادر دینی‌اش خدمت کند، خداوند در هنگام نیازش او را عوض خواهد داد و از گرفتاری‌های دنیا بیشتر از خدمت وی از او رفع خواهد کرد و هرکس غمی را از دل مؤمنی بزداید، خداوند غصه‌های دنیا و آخرتش را برطرف می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته