دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس انجمن آموزش عالی ایران در گفت‌وگو با آنا:

کارشناسان علمی باید زیرکانه در سازمان‌های بین المللی حضوری فعال داشته باشند

کارشناسان علمی باید زیرکانه در سازمان‌های بین المللی حضوری فعال داشته باشند
رئیس انجمن آموزش عالی ایران گفت: هر کشوری منافع خود را دارد و در عالم سیاست کسی دوستانه رفتار نمی‌کند و باید در ارتباطات بین المللی با حفظ ارزش‌ها و منافع حضور فعال و زیرکانه داشته باشیم.
کد خبر : 838105

ابراهیم صالحی عمران رئیس انجمن آموزش عالی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره ارتقای ارتباطات بین المللی دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های جهان گفت: در عرصه‌های بین المللی باید به صورت فعال عمل کنیم تا بتوانیم در تمام زمینه‌ها بدرخشیم.

وی افزود: مرز کشور را نمی‌توانیم محدود کنیم و هیچ ارتباط بین المللی با خارج از کشور به خصوص در حوزه‌های علمی نداشته باشیم؛ چرا که دانش و مهارت مرز نمی‌شناسند و برای تبادل یادگیری علم و دانش باید تلاش زیادی کرد تا حتما آن را به دست آورد و از تحولات علمی و دانشی و به خصوص فناوری اصلا نباید دور شویم.

صالحی عمران تصریح کرد: بسیاری از کشور‌ها در حوزه‌های علم و فناوری از ایران پیشرفته‌تر هستند و قطع ارتباط با کشور‌های دیگر شایسته نیست و باید به صورت زیرکانه در سازمان‌های بین المللی فعال باشیم و اگر در هر کدام از آن‌ها نماینده نداشته باشیم و مدیریت را به کشور‌های بیگانه و سایر کشور‌ها واگذار کنیم برنده نیستیم و بازنده می‌شویم.

** با در نظر گرفتن منافع باید ارتباطات بین المللی را حفظ کنیم

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: هر کشوری منافع خود را دارد و در عالم سیاست کسی دوستانه رفتار نمی‌کند و باید در ارتباطات بین المللی با حفظ ارزش‌ها و منافع حضور فعالی داشته باشیم.

صالحی عمران گفت: در بین المللی شدن آموزش عالی باید عزم خود را بکار بگیریم و تبادل علمی استاد و دانشجویان و برنامه‌های درسی و پروژه‌های تحقیقاتی مشترک را باید مدنظر ندهیم؛ بنابراین با هوش منطقی ارتباطات بین المللی باید حفظ شوند.

وی اضافه کرد: اگر نتوانیم ارتباطات بین المللی داشته باشیم یا با کشور‌های دیگر به خصوص در عرصه علمی قطع ارتباط کنیم ضرر می‌بینیم.

رئیس انجمن آموزش عالی ایران در عرصه بین المللی نباید دیپلماسی علمی را از دست دهیم، تاکید کرد: دیپلماسی علمی یکی از مهم‌ترین دیپلماسی‌هایی است که باید در کشور روی آن سیاستگذاری شود و با فکر اساسی، ظرفیت و توانایی علمی ایران با سایر کشور‌ها حفظ می‌شود و می‌توانیم از پتانسیل کشور‌های پیشرفته استفاده کنیم؛ بنابراین بین المللی سازی دانشگاه‌ها و آموزش عالی امر ضروری برای کشور است و مدیران باید زیرکانه در این زمینه عمل کنند تا منفعت و بهره مندی ایران از این شرایط ارتقا یابد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب