دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 اسفند 1401 - 09:19
در نخستین رویداد استارتاپی آب و هوا مطرح شد

نیاز مبرم منطقه به استارتاپ‌های حوزه هواشناسی

نیاز مبرم منطقه به استارتاپ‌های حوزه هواشناسی
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با اشاره به اینکه این پژوهشگاه حامی ایده‌های فناورانه و هسته‌های دانش بنیان استارتاپی است، به نیاز مبرم اینگونه فعالیت‌ها در منطقه و بخصوص کشورمان تاکید کرد.
کد خبر : 837269

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، نخستین رویداد استارتاپ ایونت آب و هوا با شعار آب و هوا؛ عدالت اجتماعی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان، برنامه نویسان، علاقمندان استارتاپ، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیک و همچنین جمعی از مدیران حوزه هواشناسی کشور در مرکز رشد و فناوری علوم جوی، هواشناسی و هوانوردی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور برگزار شد.

در ابتدای این رویداد استارتاپی مهدی رهنما  رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور،  ضمن بر شمردن چند نمونه از تجربه‌های موفق وجود استارتاپ‌های مطرح حوزه هواشناسی در جهان و نیاز مبرم اینگونه فعالیت‌ها در منطقه و بخصوص کشور اظهار نمود: در دنیا استارتاپ‌های زیادی در حوزه هواشناسی و علوم جو فعال هستند و خدمات آب و هوایی متنوعی در حوزه پیش بینی مخاطرات وضع هوا، سیلاب، آلودگی هوا، خدمات جوی کشاورزی و. ارائه می‌کنند که راه اندازی آن‌ها ده‌ها میلیون دلار هزینه داشته است.

وی افزود: پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور خدمات و محصولاتی شامل پیش بینی‌های جوی، اقلیمی، آلودگی هوا، گردوخاک، سیل و خدمات آب و هوایی حوزه حمل و نقل، بخش کشاورزی و آتش سوزی عرصه‌های طبیعی را در حال تولید و ارائه دارد.

رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور ادامه داد: بخش قابل توجهی از این خدمات به وسیله برنامه‌های موبایلی و به صورت رایگان در حال عرضه هستند و برخی دیگر نیز به صورت تخصصی به کاربران متقاضی در حال ارائه است.

مهدی رهنما با تاکید بر حمایت از ایده‌های فناورانه و هسته‌های دانش بنیان استارتاپی حوزه هواشناسی گفت: در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با تکیه بر دانش بومی و توان علمی محققان این مجموعه امکان طراحی و توسعه بهترین اپلیکیشن‌های هواشناسی موجود دنیا وجود دارد.

وی در پایان ضمن معرفی خلاصه‌ای از فعالیت‌های علمی و اجرایی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور و چهار پژوهشکده زیر مجموعه این پژوهشگاه و همچنین با برشمردن تعداد گروه‌های پژوهشی و معرفی حوزه‌های تخصصی آن‌ها از اساتید، دانشجویان و علاقمندان حوزه کسب و کار‌های استارتاپی دعوت نمود تا با بهره مندی از ظرفیت پژوهشگاه و مرکز رشد و فناوری این مجموعه شاهد رشد و شکوفایی کشورمان در حوزه تولید اپلیکیشن‌های دقیق مخاطرات آب و هوایی در منطقه و دنیا باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب