تحصیل هزار و ۶۵ دانشجوی ایثارگر در دانشگاه شهید بهشتی
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری آنا، هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی «جایزه ملی ایثار» صبح امروز سهشنبه ۱۶ اسفند ماه در سالن همایشهای دانشکده پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.
** هاشمی: در شش دوره گذشته از ۴۲۶ نفر ممتاز تحصیلی تقدیر شده است
بر اساس این گزارش، در ابتدای این مراسم که با حضور تعداد زیادی از مسئولان، دانشجویان و خانوادههای شهدا برگزار شد، «سید محمدصادق هاشمی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون قرار گرفت.
وی پس از خیر مقدم به حاضران در سالن گفت: طرح شاهد در سال ۶۷ به تصویب رسید و از مهمترین برنامههای سازماهای ذیل این طرح، برنامه ریزی، نظارت و رسیدگی به امور دانش آموزی و دانشجویی جامعه هدف آن است.
وی افزود: از اقدامات شاخص بنیاد در سالهای اخیر میتوان به پویش ایثار اشاره کرد که سعی کردیم دانش آموزان را ترغیب کنیم تا تجربههای شخصی در حوزه ایثار اجتماعی را ترویج کنند، از دیگر اقدامات بنیاد میتوان به دوره «طرح ولایت» برای دانشجویان اشاره کرد. در سال گذشته هزار نفر در این طرح شرکت کردند و بنیاد برنامه دارد برای سال آینده این عدد را به ۲ هزار دانشجو برساند.
وی در رابطه با اقدامات این جشنواره در دورههای گذشته و همچنین برگزیدگان امسال گفت: برگزاری کمیتههای علمی در استانهای مختلف، انتخاب برترینها براساس شاخصهای استاندارد هر وزارتخانه و سازمان از مهمترین برنامههای این رویداد است که در سالهای گذشته انجام شده. در شش دوره گذشته از ۴۲۶ نفر ممتاز تحصیلی تقدیر شده و امروز از ۷۱ نفر از میان ۱۶۰ هزار شرکت کننده تقدیر و تشکر خواهد شد.
** تاثیر «جایزه ملی ایثار» بر ارتقا و افزایش توانمندی فرزندان ایثارگران
در ادامه علیرضا زالی رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: در سالهای اخیر این جشنواره موجب ارتقا و افزایش توانمندیهای همه فرزندان برومند خانوادههای شهید و ایثارگران شده است. در مطالعه اخیری که انجام شده، هرچه که ما به پایان سنوات تحصیلی این دانشجویان نزدیک میشویم، می بینیم توانمندی این عزیزان بیشتر از سالهای ابتدایی دانشجویی بوده است. ما افتخار داریم در این دانشگاه میزبان ۱۰۶۵ دانشجوی ایثارگر هستیم، ۶۰ درصد دانشجویان ما دختران دانشجو هستند. امسال ۱۵۵ دانشجوی جدیدالورود در ترمهای تابستان و زمستان داشتیم.
** عیناللهی: دشمن به دنبال از بین بردن اعتماد به نفس ماست
پس از پخش کلیپی، نوبت به بهرام عیناللهی وزیر بهداشت و درمان رسید که طی سخنانی متذکر شد: امروز مهمترین مسئله درک تاریخ است و بزرگترین وظیفه ما مطالعه تاریخ است.
وی با تاکید بر اینکه دشمن روی این بخش تمرکز کرده و در حال تحریف تاریخ است، افزود: امروز میبینیم به فرزند شاه مخلوع وکالت میدهند. ما باید ببینیم قبل و بعد از انقلاب چه اتفاقاتی رخ داده و چه ایثارهایی شکل گرفته است. امروز خطر بزرگ تحریف تاریخ است. طبیعی است که نسل جوان آن تاریخ را در خاطر ندارد. بنابراین من فکر میکنم امروز، رسالت سهمگینی بر دوش خانواده معظم شهداست.
وزیر بهداشت با تاکید بر این مطلب که نگاه کردن، صحبت نکردن و سکوت کردن اشتباه است و باید به صورت عملی از تاریخ خود دفاع کنیم، تصریح کرد: امروز مسئله مهم ما ادامه راه است. دشمن به دنبال این است کشور ما پیشرفت نکند. یکی از بزرگترین دستاوردهای ما بحث سلامت است، همانطور که در بحران جهانی کرونا عملکرد قابل دفاعی داشتیم.
وی افزود: امروز دشمن نسل جوان ما را نشانه گرفته و این نسل تاریخ را خوب نشناخته. ما باید برای آگاهی نسل جوان دشمن شناسی را به آنها اموزش دهیم. فکر نکنیم با چند مقاله این مسئله رفع میشود، نباید دنبال کارهای عملیاتی باشیم. امروز برخی از سلبریتیها به شکل دوستانی بودند که لباس دشمن به تن کردند.
این مقام مسئول افزود: دومین مسئله بحث زمان شناسی است. اگر هر کاری در موقع خود انجام شود اثرگذار خواهد بود. نکته بعدی احساس مسئولیت است، هرکس در حیطه خود باید احساس مسئولیت کند. بحث دیگر داشتن برنامه و اعتماد به نفس است. دشمن به دنبال از بین بردن اعتماد به نفس ماست. داشتن بینش سیاسی و تقویت امور مذهبی نیز در این میان تاثیرگذار است. باید خودمان را از نظر مذهبی تقویت کنیم و از مناسبتهایی که در طول سال داریم استفاده کنیم.
** باید راه انبیا را برای رسیدن به توسعه انسانی طی کنیم
در ادامه مراسم امیر تاجیک خواننده پاپ، دو قطعه برای حاضران در سالن اجرا کرد و پس از پایان این میان برنامه حجتالاسلام شکری نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید روی سن رفت و گفت: ما باید ویژگیهای خداوند متعال را در خود پیدا کرده و شکوفا کنیم. خداوند واسع علیم است، ما باید بدانیم که بدون دانایی توسعه پیدا نمیکند.
وی ادامه داد: هرچقدر علم گسترش پیدا کند حتما باید نتیجه آن عدالت باشد. عدالت زاییده دانایی است و این عالم است که میتواند به بهترین وجه از امکانات بهرهبرداری کند. اگر انسان عادل و عالم نشود، علمی که از شناخت پدیدهها به دست میآورد، نه تنها انسان را به درجه والا نمی رساند، چه بسا نتیجه معکوس داشته باشد. ما باید راه انبیا را برای رسیدن به توسعه انسانی طی کنیم.
وی افزود: امیدواریم زحماتی که اساتید ما در دانشگاه متحمل میشوند تا فرزندان شاهد و ایثارگر به درجات بالا برسند، خداوند به عمر آنها برکت دهد تا چراغ راه رشد و تعالی ملت باشند.
انتهای پیام/