تشکیل جلسه تخصصی مدیران گروههای تخصصی استانی مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، اولین جلسه تخصصی و استانی مدیران گروه رشته مدیریت دولتی با حضور نریمانی راد، رئیس واحد تهران غرب، غنیمتی معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تهران غرب، شمس، رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر، مدیران گروه استانی رشته مدیریت دولتی با تلاوت آیات قرآن کریم و سرود ملی آغاز به کار کرد.
در ابتدای نشست غنیمتی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تهران غرب، ضمن خوشامد گویی به مهمانان و تبریک اعیاد شعبانیه و روز جوان، گفت: رشته مدیریت دولتی از حیث قدمت و تعداد دانشجو از رشتهای بسیار مهم در بین رشتههای تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی میباشد؛ بنابراین توجه به این رشته بسیار ضرورت دارد. وی افزود جلسه مدیران گروه در سیاست گزاریهای کلان این رشته در دانشگاه آزاد و تحقق اهداف آموزشی میتواند بسیار مهم و تاثیر گذار باشد.
در ادامه جلسه مجید شمس، رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ضمن خوشامد گویی به حضار و ابراز خرسندی از اولین گامها جهت تعامل و هم اندیشی در رشته مدیریت دولتی از مسئولین واحد تهران غرب جهت میزبانی این جلسه تشکر و قدردانی نمود.
رئیس مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تاکید بر اهمیت و لزوم شکل گیری مدیران گروه استانی و کشوری در رشته مدیریت دولتی گفت: تاکید دکتر طهرانچی، ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی بر این است که مدیریت از شکل هرمی به شکل شبکهای تغییر شکل دهد تا تعامل بیشتری بین مدیران گروههای سراسر کشور داشته باشیم. از اینرو مدیران استانی و کشوری انتخاب شدند تا بخشنامهها و دستورالعملها با دقت و سرعت بیشتری اجرایی شوند و همچنین چالشها و مسائل پیش رو سریعتر به دفتر مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شود.
وی در ادامه گفت اهداف آموزشی در مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بر سه محور اصلی استوار است. روز آمدی، بومی سازی و حکمی سازی میباشد که هر یک از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. ولی در ادامه به تشریح و لزوم این سه محور پرداخت.
در ادامه جلسه، دانش فرد، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات از دیگر سخنرانان این نشست با بیان اینکه رشته مدیریت دولتی از قدیمیترین رشتهها در دانشگاه آزاد اسلامی میباشد به ارائه آمار اجمالی از این رشته پرداخت و گفت: در رشته مدیریت دولتی تعداد ۵۸ گرایش – واحد فعال در سطح دانشگاه آزاد داریم که از بین آنها ۳۱ واحد مجری دوره دکتری این رشته هستند بطوریکه سالیانه بین ۵۸۰ تا ۶۰۰ نفر در رشته مدیریت دولتی و مقطع دکتری تحصیل میکنند. وی افزود تعداد ۲۱۷ واحد دانشگاهی مجری مدیریت دولتی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد میباشند و بیش از ۲۴۰۰۰ دانشجو در این مقاطع مشغول به تحصیل هستند.
این عضو هیات علمی با اشاره به اینکه جوامع پیشرفته در سالهای دور دریافته بودند که اداره امور عمومی جامعه نیاز به تخصص دارد و بایستی برای آن رشتهای در دانشگاه تاسیس شود، اهمیت مشارکت متخصصین مدیریت دولتی و نقش آنها را در رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی خاطر نشان کرد و افزود امروزه دلیل عقب ماندگی برخی کشورها کنار گذاشتن چنین تخصصی میباشد.
وی در پایان سخنان خود از کلیه اساتید رشته مدیریت دولتی دعوت نمود تا با مشارکت خود در مطرح نمودن چالشهای آموزشی و ارائه راهکار و مرتفع نمودن آنها به ارتقاء سطح این رشته در راستای تربیت متخصصینی که بتوانند مسائل روز جامعه و کشور را حل نمایند، کمک کنند.
گفتنیست نشست مذکور با محوریت ۵ موضوع اعم از: دورههای توانمند سازی، کتب و نشریات، پایش نظام موضوعات، دانشکدههای موضوعی و بازنگری و تدوین برنامه ریزی درسی برنامه ریزی شده و برای هر یک از این موضوعات کمیتههایی متشکل از اعضای هیات علمی رشته مدیریت دولتی تشکیل شده است که در ادامه جلسه به ترتیب به ایراد سخنرانی و بحث و گفتگو پرداختند.
انتهای پیام/