مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس
سعید مهری بیک باغلو در گفتوگو با خبرنگار آنا گفت: جذب جدیدی را که اخیرا وزارت بهداشت اعلام کرده، برای شرایط فعلی و کمبودی که در گذشته وجود داشته بسیار کم است که نیاز است در سالهای آینده استخدامهای مشابهی با جذب کافی وجود داشته باشد تا این کمبود نیرو در بیمارستانها و مراکز درمانی و... رفع شود.
رئیس هیأت مدیره نظام پرستاری اردبیل بیان کرد: کمبود نیرو باعث فرسایشی شدن پرسنل کادر درمان در بیمارستانها میشود و انگیزه آنها را نیز برای کار کیفی کاهش میدهد، این مسئله باعث میشود مردم و بیماران بیشترین آسیب را ببینند، زیرا در شرایطی که نیرو خسته و بدون انگیزه باشد، نمیتواند خدمات با کیفیتتری را ارائه دهد.
مهری بیک باغلو ادامه داد: عدم جذب نیروی کافی، پایین بودن سطح درآمد کادر درمان، حجم زیاد کار و... باعث شده که کشورهای حاشیه خلیج فارس با در نظر گرفتن شرایط بهتر نسبت به داخل کشور، پرستاران ما را جذب کنند که این موضوع در آینده آسیب جدی به بدنه درمان کشور وارد خواهد کرد زیرا جامعه خالی از نیروی متخصص خواهد شد.
وی با اشاره به مشکلات ایجاد شده در حوزه پرستاری از ناحیه مهاجرت پرستاران، گفت: یکی از مواردی که با مهاجرت پرستاران مقابله میکند،علاوه بر تامین رفاه و معیشت این است که آموزش پرستاران باید بر حسب نیاز باشد، وقتی که تربیت پرستاران براساس نیازسنجی باشد، یعنی برای آنها برنامهریزی صورت گیرد، پرستار پس ازآموزش، برنامه دقیقی برای خدمت خواهد داشت.
رئیس هیئتمدیره نظام پرستاری اردبیل بیان کرد: خو شبختانه قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری بعد از سالها اجرا شد، اما انتظار داشتیم که وزارت بهداشت نظرات کارشناسی از پرستاران، دانشکدههای پرستاری، رؤسای سازمان نظام پرستاری اخذ میکرد تا این قانون به طور ناقص اجرا نشود، بلکه به طور کامل و با عدالت اجرا شود تا هم پرستاران و هم مردم بتوانند از آن منتفع شوند.
این کارشناس حوزه پرستاری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تورم اقتصادی و شرایطی که در جامعه وجود دارد، پیش ازمعیشت، مهمترین دغدغه جامعه پرستاری هویتبخشی به شغل پرستاری و سپس توجه به وضعیت معیشت و دغدغه مالی آنهاست، اگر همین دو خواسته در جامعه پرستاری جامه عمل پوشیده شود بسیاری از مشکلات کادر در حوزه درمان حل و فصل خواهد شد.
انتهای پیام/