هنرمندان در دانشگاه فرشچیان پای «سجاده رنگین» نشستند +فیلم
به گزارش خبرنگار حوزه هنرهای تجسمی خبرگزاری آنا، آیین اختتامیه دومین جشنواره نقاشی، نگارگری، خوشنویسی و نقاشیخط «سجاده رنگین» همزمان با میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان پیش از ظهرامروز در دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد محمود فرشچیان برگزار شد.
به گفته فروزان کیوانفر معاون پژوهشی دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان، نهادینهکردن گفتمان معنوی و هنر متعهد در جامعه معاصر ایران اسلامی هدف اصلی این رویداد هنری است.
وی در ادامه گفت: در این دوره از جشنواره، چهل اثر از سوی هنرمندان، اساتید و دانشجویان سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره رسید. آثار دریافتی از حیث ارزشهای فنی و هنری کیفیت بالایی داشتند به گونهای که داوران برای انتخاب آثار برگزیده کار سختی داشتند. امرزو شاهد برگزاری کارگاه آموزشی و خلق اثر توسط استاد محمد گلیج هم بودیم که بااستقبال هنرجویان مواجه شد.
کیوانفر عنوان کرد: در هر کدام از رشتههای نگارگری، نقاشیخط و خوشنویسی سه اثر برگزیده شد.. به موازات این رویداد هنری که با محوریت «مهدویت» و «فرهنگ انتظار» و با شعار «او خواهد آمد» رقم خورد، کارگاه خلق اثر نقاشیخط توسط استاد محمد گلیج برگزار شد. برگزیدگان این دوره از جشنواره هدایایی را به رسم یادبود دریافت خواهند کرد. ضمن این که به سایر شکرت کنندگان هم گواهینامههایی اعطا میشود.
وی افزود: از سوی دیگر آقای دکتر یارزاده ریاست محترم دانشگاه استاد فرشچیان هم قول دادهاند که این آثار را در قالب یک کتاب نفیس آماده کنند. ان شاالله با همکاری مؤسسه «امامت و مهدویت» که حامی این رویداد هستند، دورههای بعدی را با شکوه بیشتری برگزار کنیم.
علی ثابت مدیر گروه هنرهای تجسمی دانشگاه فرشچیان و دبیر علمی این جشنواره نیز گفت: چنین رویدادهایی فارغ از مباحث هنری، میتواند از بعد آموزشی نیز یک فرصت برای هنرجویان باشد. از آن جایی که دانشگاه آزاد اسلامی یک مجموعه گسترده آموزشی و پژوهشی در سراسر کشور است، این یک ایده مناسب و جذاب بود که با محوریت موضوعات دینی شاهد دریافت آثار باشیم.
وی اظهار کرد: امروز در دانشگاه استاد فرشچیان آثار منتخب جشنواره سجاده رنگین به نمایش درآمد و این آمادگی را داریم که در سایر واحدهای دانشگاه آزاد نیز این نمایشگاه را برگزار کنیم. انشاءالله درصورتیکه واحدهای دیگر در داخل یا خارج از تهران هم اعلام آمادگی کنند، این آثار در قالب نمایشگاه دانشگاهی برای ما امکانپذیر است.
ثابت عنوان کرد: آثار دریافتی در حد مطلوب بود البته به مرحله ایدهآل نرسید و یکسری آثار میتواند خیلی بهتر باشد، اما با توجه به اینکه دومین دوره رویداد هست میتوانیم امید به آینده داشته باشیم که با برنامهریزی طولانیمدت، این کارها به کیفیت ایدهآل برسد. انشاءالله در ترمهای آینده و سالهای آینده تاثیر چنین رویدادهایی را در هنرجویان این دانشگاه خواهیم دید.
سجاد محمدیارزاده رئیس دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز توضیحاتی را درباره این برنامه ارئه کرد که در ادامه از نظر می گذرانید:
انتهای پیام/