دکتر میرزاده: دانشگاه آزاد اسلامی خود را نسبت به حل مشکلات جامعه مسئول میداند/ بررسی آسیبهای اجتماعی میتواند موضوع کرسی آزاداندیشی باشد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این جلسه فرا رسیدن عید مبعث و اعیاد شعبانیه را تبریک گفت و ادامه داد: «عید مبعث، بزرگترین حادثه تاریخ بشریت به شمار میرود. حضرت محمد(ص) در زمانهای به پیامبری برانگیخته شد که جامعه گرفتار مشکلات اخلاقی بسیاری بود. به نظر میرسد ریشه بسیاری از مشکلات جامعه ما نیز مسائل اخلاقی است که باید برای حل آن تدابیر صحیحی اندیشیده شود.»
او افزود: «دانشگاه جزو سالمترین نهادهای جامعه به شمار میرود، عنصر استاد و دانشجو دارای نهادی پاک هستند. با این وجود دانشگاهها نیز متاثر از همین جامعه است و درگیر برخی ناهنجاریها است.»
میرزاده به برخی مشکلات جامعه مانند حاشیهنشینی، بالا رفتن آمار بیکاری جوانان، افزایش خانوارهای بیسرپرست و ... اشاره کرد و گفت: «بسیاری از این مشکلات ناشی از سیاستهای اقتصادی نادرست مسئولان گذشته است و دولت کنونی وارث این وضعیت است. به همین خاطر هر اقدامی که در راستای اصلاح وضعیت اخلاقی جامعه انجام شود میتواند موثر باشد.»
او به اجرای طرح بررسی آسیبهای اجتماعی در میان دانشجویان اشاره کرد و گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی خود را نسبت به حل مشکلات جامعه مسئول میداند. البته نکته دیگر این است که نمیتوان همه نارساییها را ناشی از سوءمدیریت مسئولان جامعه دانست. بخشی از مشکلات ناشی از تاثیر فرهنگ بیگانه در جامعه است. به همین خاطر باید در اجرای این طرح تهاجم فرهنگی را نیز مورد توجه قرار داد.»
رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «فرهنگ و علماندوزی یکی از عوامل بازدارنده آسیبهای اجتماعی به شمار میرود. به همین سبب باید از مشارکت فکری استادان نیز در اجرای این طرح بهره برد.»
او از معاونت دانشجویی و فرهنگی خواست در اجرای این طرح دانشجویان را نیز مشارکت دهد تا آنها با مفاهمه و مذاکره با یکدیگر به حل آسیبهای اجتماعی موجود در دانشگاهها بپردازند.
میرزاده گفت: «شناخت و بررسی آسیبهای اجتماعی میتواند یکی از موضوعات کرسیهای آزاداندیشی باشد تا از این طریق دانشجویان بیشتر درگیر این موضوع شوند.»
در این جلسه مقرر شد، این طرح پس از اعمال تغییرات مورد نظر اعضای شورای راهبردی فرهنگی مجددا برای تصویب و ابلاغ در این شورا مطرح شود.
نحوه اجرای موسیقی فاخر یکی از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه بررسی و مقرر شد کاری پژوهشی در ارتباط با اوزان و اشکال موسیقایی شعرای بهنام بوسیله واحدهایی که دارای رشته موسیقی هستند در چارچوب مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاهها انجام شود.
همچنین با پیشنهاد دکتر سیدطه هاشمی مبنی بر تشکیل شورایی با هدف نظارت بر اجرای موسیقی فاخر در واحدهایی که دارای رشته موسیقی هستند، موافقت شد.
انتهای پیام/