دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شهردار تهران:

تهران را در حالی تحویل گرفتم که نیمی از پله‌برقی‌هایش کار نمی‌کرد

تهران را در حالی تحویل گرفتم که نیمی از پله‌برقی‌هایش کار نمی‌کرد
شهردار تهران با بیان اینکه روزی که مدیریت شهر را تحویل گرفتیم، نیمی از پله‌برقی‌های شهر خاموش بود، گفت: امروز حدود ۷۰درصد آن‌ها فعال است.
کد خبر : 834248

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی امروز-یکشنبه هفتم اسفندماه ۱۴۰۱- با حضور در صحن شورا پیرامون تبصره۱ لایحه بودجه ۱۴۰۲ و مساله نوسازی پله‌های برقی پایتخت به وسیله سازمان زیباسازی شهرداری گفت: روزی که مدیریت شهر را تحویل گرفتیم، حدود ۵۰درصد از پله‌برقی‌های شهر خاموش بود و نزدیک به ۴۲ درصد نیز ناایمن بودند که ما حتی پله‌های برقی ناایمن را نیز خاموش کردیم، اما امروز حدود ۷۰درصد آن‌ها فعال است.

وی تاکید کرد: سازمان زیباسازی امروز در تلاش است باقی موارد معیوب را به سرعت اصلاح کند. بهتر است موضوع در دست سازمان زیباسازی باقی بماند چرا که مسؤل تمشیت تبلیغات عرشه پل‌ها هم خودشان هستند. زاکانی افزود: در یک سال گذشته که سازمان زیباسازی متولی امر شده است وضعیت نسبت به گذشته پیشرفت داشته، اما به نقطه مطلوب نرسیده ایم، زیرا پله‌های برقی تهران از حدود ۱۲ برند مختلف خریداری شده و عملاً نگهداشت و بازسازی این پله‌ها مسئول مشخصی ندارد و کار شهرداری از این منظر سخت شده است.

شهردار تهران با بیان اینکه سازمان زیباسازی قصد دارد قراردادی برای نوسازی پله برقی منعقد کند، اظهار کرد: به دو دلیل بهتر است متولی امر نوسازی پله‌های برقی سازمان زیباسازی باشد؛ نخست، معاونت حمل و نقل و ترافیک نیز رضایت دارد این کار توسط سازمان زیباسازی صورت گیرد از طرفی معاونت حمل و نقل سازمانی عریض و طویل با مجموعه وظایف گسترده است و مساله نوسازی پله‌های برقی برای این معاونت موضوعی فرعی است. به همین دلیل پیش از این نیز که متولی کار نوسازی معاونت حمل و نقل و ترافیک بود این کار آنگونه که باید انجام نشد. دوم اینکه اکنون اداره و نگهداشت پل‌های عابر پیاده سطح شهر تهران با سازمان زیباسازی است. بر همین اساس معتقدم بهترین مجموعه‌ای که می‌تواند مساله نوسازی پله‌های برقی را پیگیری کند، سازمان زیباسازی است.

زاکانی در ادامه بررسی تبصره یک لایحه بودجه ۱۴۰۲ پیرامون غرفه‌های خدمات مشاغل تهران گفت: ۸۰۰هزار متر اعیان در پارک‌های تهران وجود دارد که عملا سازمان‌یافته نیست. سازمان‌دهی آن‌ها عواید فراوانی برای شهرداری خواهد داشت. علاوه بر آنکه شفافیت نیز ایجاد خواد کرد. معتقدم این ساماندهی امری کاملا مرتبط با بودجه بوده و بهتر است در لایحه بدان پرداخته شود.

وی افزود: یک نرم‌افزار موبایلی به زودی رونمایی عمومی خواهد شد که اطلاعات تمام غرف و اماکن تجاری شهرداری را به صورت شفاف در اختیار مردم قرار خواهد داد. اطلاعاتی از قبیل اینکه این ملک در اختیار چه کسی است؟ نرخ اجاره چگونه است و مواردی از این دست که متولی این کار شرکت ساماندهی مشاغل است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب