بارقههای نوآوری، خلّاقیت و جسارت در آثار جشنواره داستاننویسی مشهود بود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سمنان، آیین اختتامیه جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» با حضور عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده، شاعران نویسندگان و علاقهمندان به زبان و ادبیات فارسی در سالن آمفی تئاتر فرزانگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.
دبیر علمی جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» بیانیه هیئت داوران جشنواره را قرائت کرد:
در این بیانیه آمده است: خداوند منان را سپاسگزاریم که به یمن برکت زاد روز سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام ضمن گرامیداشت و جاودانگی یاد و خاطره شهیدان سرافراز، افتخار این را پیدا کردیم به منظور ترویج و تبیین فرهنگ ایثار شهادت جشنواره داستاننویسی را با نام و یاد شهدای میهن عزیزمان شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافع حرم و سلامت و... در چهار سطح دانشآموزی، دانشجویی، خانوادههای معزز شهدا و ایثارگر و مستقل برگزار کنیم.
در این بیانیه مطرح شده است: هرچند به ظاهر هیئت داوران بسیاری از داستانها و آثار ارسال شده به دبیرخانه را دربردارنده همه ویژگیها و مؤلفههای لازم به منظور نگارش یک داستان خوب تشخیص نداد، اما مشاهده بارقههای نوآوری، خلّاقیت و جسارت در برخی از آثار بسیار امیدوارکننده بود.
در این بیانیه بیان شده است: به نویسندگان توصیه میشود خوانش آثار داستانی مفید، تخصصی و روزآمد در ادبیات داستانی اسلام، ایران و جهان را در اولویت مطالعاتی خود قرار دهند و با حضور مستمر در عرصههای جدی نقد و بررسی و با کارگیری مؤلفهها و ویژگیهای داستان نویسی مدرن شاهد خلق آثار بهتر و شاخص باشیم که ماحصل آن جشنوارههای با محتوایی معتبر و پربارتر خواهد بود.
در این بیانیه تبیین شده است: حمایتهای بیدریغ بزرگوارانی که در ایجاد، انجام و فرجام رساندن نخستین جشنواره داستاننویسی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان یاریگر و همراه ما بود قابل احترام، تقدیر و سپاسگزاری است، امیدواریم در ادوار آتی نیز شاهد استمرار آن باشیم.
جشنواره داستاننویسی «به یاد لالهها» به نیت ۱۴ معصوم علیهمالسلام با محور ۱۴ موضوع در چهار سطح دانشآموزی، دانشجویی، خانواده شاهد و ایثارگر و سطح آزاد در بازه زمانی ۱۵ آبان تا ۱۵ بهمن سال جاری برگزار شد و در نهایت تعداد ۱۵۴ اثر ارسالی که شامل ۲۹ اثر دانشجویی، ۴۱ اثر دانشآموزی، ۶۳ اثربخش آزاد و ۲۱ اثر از خانواده شهدا و ایثارگران وارد مرحله داوری شد.
به گزارش آنا، سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامههای جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استانهای کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامههای جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.
افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل میشود.
انتهای پیام/