ورود و خروج چهره های مطرح در انتخابات اتاق بازرگانی
به گزارش خبرنگار اقتصادی آنا،روز گذشته مهلت ثبت نام داوطلبین انتخابات اتاقهای بازرگانی به پایان رسید و چهرههای شاخصی همچون رضی میری؛ پدرام سلطانی، فاطمه دانشور و علی دیلمقانیان ثبت نام نکردند.
هر چند با آیین نامه جدید پیش بینی میشود بسیاری از افرادی که ثبت نام کردند و حتی سابقه عضویت در اتاق را دارند نتوانند تائید صلاحیت شوند که شاخصترین آنها مسعود خوانساری رئیس اتاق
بازرگانی تهران و بهزادیان رئیس اسبق اتاق ایران است.
مطابق آئین نامه جدید فعال اقتصادی که قصد حضور در انتخابات را دارد باید طی یک سال حداقل ۱۵ میلیارد تومان فروش داشته و ۲۰ کارمند را تحت پوشش بیمه داشته باشد.
از سوی دیگر در فضای اقتصادی کشور بر خلاف دورههای قبل هیچگونه تحرک و فعالیت انتخاباتی مشاهده نمیشود در حالیکه دوره قبل در روز پایان ثبت نام، ائتلافها و اعضای آن تا حدودی مشخص شده بود، اما تا به امروز حتی معلوم نیست گروه ائتلاف برای فردا که دوره قبل در اکثر استانها به پیروزی رسیده بود وجود خارجی دارد یا خیر این درحالیست که نیمی از افراد این لیست که در دوره قبل موفق به راهیابی به اتاق تهران شده بودند این دوره اصلا ثبت نام نکرند هرچند افراد جوان و نزدیک به چهرههای شاخص این لیست همچون علی شریعتی و پویا فیروزی این دوره حضور جدی دارند.
دهمین دوره انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران قرار بود ۱۰ اسفند برگزار شود، اما کثرت اعتراضها و بررسی پرونده افراد موجب شد که تاریخ برگزاری به شنبه ۲۰ اسفند موکول شود.
سنجابی دبیر انجمن نظارت بر انتخابات با اعلام این خبر افزود: علل بالا بودن تعداد اعتراضهای واصله عدم دقت کافی در فرآیند ثبتنام و بازگزاری اسناد و مدارک توسط افراد و نبود وحدت رویه لازم در بررسی پروندههای موجود توسط هیاتهای نظارت بر انتخابات در اتاقهای سراسر کشور دانست.
او ادامه داد: رایدهندگان حقیقی که فاقد کارت بازرگانی هستند و نزیدک به ۹ هزارو ۶۰۰ نفر برآورد میشوند، مکلف بودند تا ۳۰ بهمن ماه برای احراز اهلیت، ثبتنام کنند. آمار ثبتنامی این افراد در پورتال مورد نظر قابل قبول نبود و کمتر از ۱۰۰۰ نفر بودند. یعنی ۹۰ درصد از رایدهندگان حقیقی ثبتنام نکرده بودند.
دبیر انجمن نظارت بر انتخابات درباره روند بررسی اعتراضها تشریح کرد: طبق آییننامه در انجمن ۵ روز فرصت بود تا اقدامات هیاتهای نظارت و اعتراضهای واصله را بررسی کنیم. کاندیداها هم سه روز مهلت داشتند تا نسبت به ثبت اعتراضهای خود اقدام کنند. در تقویم قبلی، سه روزی که حق کاندیدا بود به طور کامل لحاظ شد؛ اما ۵ روزی که برای انجمن باید دیده میشد، چون از همان ابتدای امر به دلیل تغییر در آییننامه اجرایی، انجمن نظارت بر انتخابات یک ماه دیرتر تشکیل شد، به یک روز کاری کاهش پیدا کرد.
انتهای پیام/