دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دهمین شماره مجله گاهِ نقد،

مهاجرت در ادبیات داستانی و روایی بررسی شد

مهاجرت در ادبیات داستانی و روایی بررسی شد
دهمین شماره مجله گاهِ نقد، با عنوان مهاجرت در ادبیات داستانی و روایی به مقوله مهاجرت در ادبیات می‌پردازد.
کد خبر : 829060

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، دهمین شمارۀ مجله گاهِ نقد، با عنوان مهاجرت در ادبیات داستانی و روایی به مقولۀ مهاجرت در ادبیات می‌پردازد.

قالب آثار بررسی‌شده بیشتر رمان است، اما مجموعه‌داستان و روایت نیز در آن‌ها مشاهده می‌شود. «گفتار»، «نوشتار» «نقدوار» و «رهیار» بخش‌های این شماره را تشکیل می‌دهند که هرکدام به شکل‌های گوناگون ادبیات مهاجرت را در برخی از کتب منتشرشده معرفی و نقد می‌کند.

در ابتدا، حسین زحمتکش زنجانی، سردبیر این شماره در بخش گفتار با اشاره به جریان‌های فعال در نوشتن رمان و داستان ایرانی، نمایی از ادبیات مهاجرت را در سال‌های اخیر در دو حوزۀ تألیف و ترجمه ترسیم می‌کند. در بخش نوشتار به موضوعات «نسبت ادبیات مهاجرت و ادبیات دفاع مقدس»، «تعلیق هویت و سوژۀ سرگردان در ادبیات مهاجرت»، «تغییرات خانواده در فرایند مهاجرت» و موضوعاتی از این دست پرداخته می‌شود.

در بخش نقدوار برخی از کتب ادبیات مهاجرت در چهار دستۀ رمان، روایت، مجموعه‌داستان و نمایشنامه معرفی و نقد می‌شود. موضوع بخش رهیار تازه‌های کتاب است. در این بخش تلاش شده است تازه‌ترین کتاب‌های مرتبط با موضوع در دو قالب رمان و روایت در این شماره معرفی شود.

برای تهیه دهمین شمارۀ مجلۀ «گاهِ نقد» علاوه بر مراجعه به مراکز پخش و روزنامه‌فروشی‌ها، می‌توانید با شمارۀ ۰۲۱۶۶۹۷۶۳۴۹ داخلی ۳ تماس بگیرید.

همچنین می‌توانید نسخۀ الکترونیک این شماره و شماره‌های پیشین گاهِ نقد را از «کتابیکا» و «طاقچه» تهیه کنید.
مجلۀ «گاهِ نقد» به همت سامانۀ کارشناسی کتاب مجمع ناشران انقلاب اسلامی، با توجه به خلأ موجود در نقد تخصصی حوزه‌های مختلف کتاب تدوین و در حوزه‌های گوناگون ادبیات داستانی، تاریخ، علوم اجتماعی، فلسفه، زبان فارسی و درست‌نویسی، روان‌شناسی و دین عرضه خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب