دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
از سوی دانشگاه تبریز؛

نتایج فراخوان برنامه‌ پژوهشی شمس تبریزی اعلام شد

نتایج فراخوان برنامه‌ پژوهشی شمس تبریزی اعلام شد
با راهبری دانشگاه تبریز، نتایج فراخوان شمس تبریزی، فراخوان طرح‌های پژوهشی جمهوری اسلامی ایران - ترکیه اعلام شد.
کد خبر : 827800

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، در پی اعلان سومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک جمهوری اسلامی  ایران و جمهوری ترکیه، فراخوان شمس تبریزی در راستای برنامه TUBITAK-MSRT-NIMAD Joint Call ‌‌2022  در اسفند ۱۴۰۰ که به دریافت ۱۲۱ طرح پژوهشی مشترک محققان ایرانی و ترکیه‌ای منجر شد، داوری‌های فنی و علمی از طریق سامانه‌های ویژه بارگذاری و داوری طرح‌ها در مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD)  و دانشگاه آزاد اسلامی و نیز سازمان پژوهش و فناوری ترکیه (توبیتاک)،  با هدایت و راهبری  دانشگاه تبریز به عنوان مسئول کارگروه همکاری‌های علمی دوکشور ایران و ترکیه که اجرای دو فراخوان قبلی را نیز برعهده داشت، انجام شد.

بر اساس همین گزارش، فرآیند بررسی اولیه مدارک ارسالی  توسط کارشناسان هر حوزه انجام گرفت و سپس ۹۱ طرح  نهایی که مطابق موارد درخواستی هر دو طرف بارگذاری و ارسال شده بودند در مرداد ماه ۱۴۰۱ وارد مرحله داوری شدند. داوری علمی طرح‌های غیر حوزه علوم پزشکی (MSRT) با دعوت از اعضای هیئت علمی و محققان از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور انجام شد و برای هر طرح 2 داور منتخب از محققان سراسر کشور اختصاص یافت. در کشور ترکیه نیز داوری‌ها توسط توبیتاک با اختصاص 3 داور به هر طرح انجام گرفت.

بر همین اساس، با جمع‌بندی نظرات داوران هر دو کشور و امتیازات کسب شده در دی ماه سال ۱۴۰۱، تعداد ۱۷ طرح  مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه‌ای معرفی شد.

از‌این تعداد ۱۵ طرح پژوهشی منتخب متعلق به دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت عتف، یک طرح پژوهشی متعلق به موسسات و دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یک طرح پژوهشی متعلق به دانشگاه‌های زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی است.

همچنین پژوهشگران منتخب دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وابسته به وزارت عتف می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه تبریز با آدرس ایمیل irtu@tabrizu.ac.ir  یا کانال‌های ارتباطی مرکز مطالعات و  همکاری‌های بین المللی وزارت عتف(cissc.ir) مکاتبه کنند.‌

گفتنی  است محققان حوزه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی نیز می‌توانند جهت کسب اطلاع از نتیجه داوری به وبگاه موسسه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) و مدیریت امور پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی تبریز( https://project.iaut.ac.ir )  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب