دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در سومین گردهمایی پیشکسوتان سازمان سما مطرح شد

پیشنهاد دکتر جاسبی برای راه‌اندازی زبان‌های مختلف در مدارس سما/ تدبیری برای پدیده موسیقی زیرزمینی

سومین گردهمایی پیشکسوتان سازمان سما صبح امروز با حضور سید احمد زرهانی رئیس سازمان سما، عبدالله جاسبی عضو هیات‌ امنای دانشگاه آزاد اسلامی، معاونان سازمان سما و تعدادی از پیشکسوتان سازمان مدارس آزاد اسلامی برگزار شد.
کد خبر : 82694

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر عبدالله جاسبی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و هیات‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک عید مبعث به پیشکسوتان سازمان سما گفت: حرکت دانشگاه آزاد اسلامی و به تبع آن مجموعه مدارس وابسته یعنی سازمان سما، با نیت الهی و خدمت به مردم آغاز شد و به همین دلیل ماندنی شده است. برای نمونه مجموعه‌ای وجود داشت که من اسمی از آن نمی‌برم. این مجموعه هم‌زمان با دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد و از اعتبار و آبروی بزرگان نظام برخوردار بود، اما به هیچ‌جایی نرسید.


او گفت: هر کار بزرگی با مشکلات بزرگ روبه‌رو می‌شود. حدود 10 سال از راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی گذشته بود که مسئله تاسیس مدارس سما مطرح و آغاز شد. اوایل سال 70 قیمت نفت به شدت تنزل پیدا کرده بود و دولت بودجه نداشت و به همین خاطر بحث واگذاری کارها به مردم قوت گرفت و نمونه موفق آن نیز دانشگاه آزاد اسلامی بود.


جاسبی گفت: مدارس سما نشان داد که می‌توان باری را از روی دوش دولت برداشت. بنابراین این مدارس هم باید مورد حمایت جدی قرار بگیرد و هم برنامه‌ریزی درازمدتی داشته باشد.


تدبیر سما برای پدیده موسیقی زیرزمینی


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به توصیه‌های راهبردی برای مدارس سما گفت: از یک مجموعه بزرگ به نام سما که امروزه یک قدرت است، انتظار داریم در مناطق محروم مدارسی را راه‌اندازی کند. همچنین این سازمان باید بتواند مدارس تخصصی را نیز تشکیل دهد و با این کار می‌تواند موفقیت‌های بزرگی را برای کشور به ارمغان آورد. مدارس فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌ها نیز می‌تواند از اولویت‌های فعالیت سما باشد. یکی از مشکلاتی که الان در جامعه ایران داریم، این است که ترویج موسیقی نباید انجام شود، ولی آموزش آن تاحدودی داده می‌شود و در اثر این وضعیت هنر به زیر زمین رفته است. بنابراین اگر سما بتواند این مدارس را راه‌اندازی کند، در حالی‌ که در چارچوب سیاست‌های نظام و پیرو قوانین باشد، مطمئنا هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.


اگر حمایت دولت افزایش یابد مدارس سما می‌توانند زبان‌های مختلف فرانسه، انگلیسی، روسی، کره‌ای، ایتالیایی و... راه‌اندازی کنند و مطمئنا این مدارس بسیار سودآور خواهند بود

او افزود: در تمام دنیا مدارس به سمت هوشمندسازی می‌روند. تعداد کمی مدارس هوشمند در ایران وجود دارد و آن هم در شهرهای بزرگ هستند. من معتقدم مدارس سما می‌توانند هوشمند شوند و آموزش‌هایی داشته باشند که با پیشرفته‌ترین علوم روز دنیا همگام شود. همچنین مدارس بین‌المللی نیز می‌تواند تاسیس شود، چون فقط دو یا سه مدرسه آن هم در تهران وجود دارند. اگر حمایت دولت افزایش یابد مدارس سما می‌توانند زبان‌های مختلف فرانسه، انگلیسی، روسی، کره‌ای، ایتالیایی و... راه‌اندازی کنند و مطمئنا این مدارس بسیار سودآور خواهند بود.


دوره‌های کاردانی پیوسته به تدریج از دانشگاه به سما منتقل شود


عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی شهریه‌های این دانشگاه را مناسب دانست و گفت: خوشبختانه مدارس سما از ابتدا شهریه‌هایش شفاف و مصوب بود. ما نباید از این مسیر دور شویم. چون شهریه باید به گونه‌ای باشد که برای اکثریت مردم قابل تحمل باشد. دوره‌های کاردانی پیوسته باید به تدریج از دانشگاه به سما منتقل شود و توسعه پیدا کند.


جاسبی افزود: باید ساختمان‌سازی افزایش یابد و کاری انجام شود که مدارس باشکوه باشند و فضای مناسب برای کارهای بزرگ داشته باشند. امیدواریم که سازمان مدارس سما هر روز شکوه و عظمت بیشتری پیدا کند و بتواند در آینده یکی از دغدغه‌های نظام را در زمینه واگذاری کارها به مردم محقق کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب