دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان غربی مطرح کرد؛

تأمین آینده شغلی دانشجویان با تحقق شعار «هر دانشجو یک مهارت»

تأمین آینده شغلی دانشجویان با تحقق شعار «هر دانشجو یک مهارت»
مهدی زواری گفت: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و مدارس عالی مهارتی در راستای مهارت‌آموزی فعال هستند تا با شعار «هر دانشجو یک مهارت»، آینده شغلی را به‌صورت تساوی برای دانشجویان دختر و پسر مهیا کنند.
کد خبر : 826875

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ارومیه، مهدی زواری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در مراسم هقته گرامیداشت مقام زن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه  اظهار کرد: وجه تمایز دانشگاه، با سایر نهاد‌ها دو بال علمی و فرهنگی است که رسالت دانشگاه را نیز با سایر مراکز و نهاد‌ها متمایز می‌کند. در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال تربیت افراد برای استخدام نیستیم؛ بلکه هدف تربیت کارآفرینان آینده است.

وی افزود:ضروری است دانشگاه‌ها با انتقال علم نافع و حل مسئله به نسل جوان، آنان را به قوه عاقله کشور تبدیل و در رساندن جامعه به جایگاه مطلوب خودش مؤثر واقع شوند. جامعه برای پیشرفت به علم‌آموزی نیاز دارد. دانشگاه محل آموزش اخلاق و مهارت‌آموزی نیز بوده و دانشجویان باید تلاش کنند پس از فارغ‌التحصیلی، اشتغال‌زایی داشته باشند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی عنوان کرد: دانشکده‌های مهارت، کارآفرینی و مدارس عالی مهارتی در راستای همین مهارت‌آموزی به دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرده‌اند تا با شعار هر دانشجو یک مهارت، آینده شغلی را به‌صورت تساوی برای دانشجویان دختر و پسر مهیا کنند. در شرایط کنونی، جوانان روزانه با رویداد‌های مختلفی مواجه هستند و ضروری است آموزش‌های فرهنگی به نوعی به آنان منتقل شود تا توانایی تفسیر مسائل و رخداد‌های مختلف را داشته باشند.

زواری با تأکید بر اهمیت هویت بخشی به دانشجویان به‌عنوان جوانانی که از مسیر دانشگاه عبور می‌کنند، مطرح کرد: با توجه به فرهنگ غنی اسلامی و ایرانی، هویت دانشجو در کنار بعد علمی و آموزشی اهمیت زیادی دارد و بهترین کسانی که می‌توانند این هویت را در دانشجویان تقویت کرده و به آن اعتلا ببخشند، استادان دانشگاه‌ها هستند.

وی با اشاره به نقش و اهمیت جایگاه زنان بیان کرد: حوزه زنان یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی بوده که محل گفتمان‌های مختلف در عرصه‌های سبک زندگی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است. زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند. پس از انقلاب اسلامی شاهد ارتقای آموزش عالی در همه ابعاد به‌ویژه حضور و مشارکت رو به رشد زنان هستیم.

** زن در اسلام به‌عنوان عنصر پرارزش و نقش‌آفرین تبدیل شد

رئیس دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه نیز به مقایسه جایگاه زن در قبل و بعد از اسلام پرداخت و گفت: جامعه جاهلیت پیش از اسلام حقوقی برای زن قائل نبود به طوری که زنان حق ارث و مالکیت برای خود را نداشته و در بحث ازدواج و انتخاب همسر اختیاری برای خودشان نداشتند. شرایط و وضعیت زنان در دوران جاهلیت نشان می‌دهد که اسلام بستری را فراهم کرد تا زن به‌عنوان عنصر بی‌اختیار به عنصر پرارزش و نقش‌آفرین تبدیل شود.

حجت‌الاسلام وحید پورعلی اضافه کرد: پس از ظهور اسلام، نقش زن در حوزه‌های فردی، اجتماعی و ... پررنگ‌تر شد. اسلام به بهترین وجه منزلت و استقلال را به زن بخشید و شأن و جایگاه واقعی او را که تا آن روز شناخته نشده بود به او اعطا کرد. زنان و مادران در تربیت و تعالی جامعه سالم و پویا نقش محوری و اساسی دارند. نقش و جایگاه زن در اسلام نقش محوری بوده و این برخلاف نگرش غربی‌ها به زن به‌عنوان ابزار است.

به گزارش آنا، در این مراسم که به همت امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی برگزار شد از تعدادی بانوان عضو هیئت علمی و همسران شهدا قدردانی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب