برخی دستگاهها در مسیر راه اندازی سامانه املاک و اسکان همکاری نمیکنند
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، علی خضریان، در تشریح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ که با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونان این وزارتخانه تشکیل شد،گفت: به منظور بررسی آخرین وضعیت سامانه املاک و اسکان، طرح نهضت ملی مسکن و بررسی پرونده مرتبط با نقاط حادثهخیز جادهها و اصلاح آنها، جناب آقای بذرپاش در کمیسیون اصل ۹۰ حاضر و توضیحاتی را به تفصیل در خصوص این موضوعات ارائه کردند.
وی افزود: در موضوع سامانه املاک و اسکان با توجه به گزارش ارائه شده آخرین به روزرسانیها در سامانه از سوی وزارتخانه انجام شده و تا به حال ۳ میلیون داده بر روی سایت بارگذاری شده است که شامل اطلاعات مالکین، اقامتگاه، از انواع سکونتگاهها و ... میشود و جلساتی با دستگاههای اجرایی، نهادها و سازمانهای مختلف مطابق مصوبات هیئت وزیران برای کسب اطلاع از وضعیت املاک برگزار شد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اما در برخی موارد شاهد عدم همکاری و یا ارائه ناقص اطلاعات از سوی برخی دستگاهها هستیم که مقرر شد کمیسیون در این خصوص با توجه به توان نظارتی خود موضوع را دنبال و طی دو هفته شاخصهای پیشرفت سامانه را تعیین کند.
خضریان تاکید کرد: وزارت راه و شهرسازی نیز موظف شد طی دو هفته آینده فهرستی از دستگاههایی که در زمینه ارائه اطلاعات درخواستی کوتاهی و یا عدم همکاری داشتهاند با تعیین نوع اطلاعات و میزان عدم همکاری در اختیار کمیسیون قرار دهند.
همچنین گزارشی از آسیبشناسی اجرای سامانه با تعیین اختلالات و مسیر رفع آنها برای اجرای کامل سامانه به نحوی که در قانون پیشبینی شده در اختیار کمیسیون قرار گیرد و وزیر نیز مکلف شد مسئولی مشخص برای سامانه املاک و اسکان و متمرکز بر روی این سامانه تعیین کرده و طی یک هفته آینده ابلاغیه ایشان را صادر نماید.
وی در خصوص موضوع آخرین وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن و گزارش ارائه شده توسط وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: آقای بذرپاش گزارش مشروحی در خصوص طرح ملی نهضت مسکن، میزان پیشرفت فیزیکی پروژهها، ابزارهای اجرایی نهضت ملی مسکن اعم از ارائه زمین، تسهیلات و ... ارائه کرد. همچنین هدفگذاری آتی این طرح نیز از دیگر موضوعات مطروحه در جلسه بود.
سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: موضوع حمل و نقل کالا و بار و لزوم توسعه شرکتهای بزرگ و هوشمندسازی حمل و نقل نیز بحث دیگری بود که در جلسه و با توجه به اهمیت آن مطرح شد و مقرر شد بهینهسازی حوزه حمل و نقل کالا و بار و حذف رانتها و حذف دلالها و واسطهگران و دریافت حق دلالی گزاف و همچنین نظارت بهتر بر مسیرهای رفت و آمد باری و رانندگان مورد توجه قرار گیرد و جلسهای خاص این موضوع توسط کمیسیون و وزارتخانه تشکیل گردد تا مطالبات صنف شرکتهای حمل و نقل کالا بررسی شود.
خضریان با اشاره به موضوع انتهایی جلسه در خصوص نقاط حادثهخیز جادهای نیز گفت: با توجه به اینکه پیش از این کمیسیون اصل ۹۰ جلسات مختلف و متعددی را با حضور دستگاههای ذیربط از جمله سازمان راهداری، راهور، اورژانس، پزشکی قانونی و وزارت صنعت برگزار کرده، در جلسه امروز وزارت راه و شهرسازی گزارشی از آخرین وضعیت دوربینهای کنترل سرعت ارائه کرد و بحث عدم دریافت تأییدیه سلامت دوربینها و عدم ثبت کد جریمه توسط برخی دوربینها و یا عدم فعال بودن برخی دوربینها علیرغم نصب در جادهها و عدم ثبت تخلفات جادهای بررسی شد.
انتهای پیام/