۲۴ پردیس دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان فعال هستند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از زاهدان، مسعود اکبریزاده در دیدار با امام جمعه، بخشدار، رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار شهرستان ریگ ملک که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در راستای عقد تفاهمنامه راهاندازی پردیس کشاورزی و دامپروری برگزار شد، اظهار کرد: این واحد دانشگاهی همزمان با راهاندازی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۶۱ راهاندازی شده و آمار رشتههای آن تاکنون به بیش از ۲۰۰ رشته ـ محل با ۳۳ هزار دانشجو میرسد.
وی با بیان اینکه بهعنوان بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی راه درستی را پیمودهایم، ادامه داد: با توجه به پهناور بودن استان سیستان و بلوچستان و لزوم گسترش دانش و مهارتافزایی دانشجویان باید در این راه گامهای بلند دیگری برداریم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: هر اندازه تحصیل در حاشیه استان سیستان و بلوچستان رونق پیدا کند، بزهکاریها و تخلفات کاهش پیدا میکند، از سویی راهاندازی پردیسهای دانشگاه آزاد اسلامی عدالت آموزش عالی را به همراه خواهد داشت.
اکبریزاده تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دارای ۶ واحد و دو مرکز بوده و اکنون ۲۶ پردیس در نقاط مختلف استان راهاندازی شدهاند که ۲۴ پردیس آن فعال هستند و دو پردیس را بهدلیل نبود استانداردهای پردیس مناسب غیرفعال کردهایم.
وی افزود: با توجه به اهمیت مهارتافزایی جوانان علاقهمند به تحصیل رشتههای منطبق با شرایط نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان به پردیسها داده خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: برای راهاندازی پردیسها، زیرساختها باید با دقت کامل انجام شود و طرح توجیهی راهاندازی پردیس نخستین زیرساخت محسوب میشود، پردیسها باید با توجه به شرایط و استقبال علاقهمندان تخصصی شود و اگر شرایط پردیسها براساس ضوابط و استانداردهای دانشگاه پیش برود میتوان بعد از دو سال پردیس را تبدیل به مرکز کرد.
شهردار ریگ ملک: ۵ هزار متر مربع زمین در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی رای توسعه آموزش عالی منطقه قرار میگیرد
اکبریزاده عنوان کرد: یکی از اهداف بلندمدت دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان مسئله اعتباربخشی به تحصیل در رشته مورد علاقه و مهارتشان است، به همین دلیل طرح کار تحصیل با پیشنهاد دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و موافقت سازمان مرکزی با قوت در حال انجام است و حتی امکان بورسیه دانشجویان در امر تحصیل مهیا شده است.
وی یادآور شد: تحصیل دو رشته همزمان یکی از ابتکارات خوب دانشگاه آزاد اسلامی بوده که اکنون در کشور در حال انجام است و با تدبیر و حمایت خیّران از خانوادههای مناطق محروم این مهم به انجام میرسد.
**سیاست دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه دانش در مناطق محروم
حمید گمشادزهی، بخشدار شهرستان ریگ ملک هم در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توسعه دانش را بهصورت مستمر در دستورکار خود برای مناطق محروم داشته و قطعاً توسعه دانش موجب توسعه شهری نیز میشود.
موسی شهنوازی شهردار شهرستان ریگ ملک نیز گفت: ۵ هزار متر زمین در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان برای توسعه آموزش عالی منطقه قرار میگیرد و چنانچه نیاز باشد این میزان افزایش خواهد یافت.
فقیر محمد گمشادزهی رئیس شورای اسلامی شهر ریگ ملک هم توضیح داد: توسعه آموزش عالی در منطقه ریگ ملک موجب میشود تا اشتغالزایی افزایش یابد و رشته هایی که در تجارت بینالملل هستند با توجه به گذر مرزی تهلاب موجب افزایش تجارت در مرز خواهد شد.
دادالله گمشادزهی امام جمعه شهرستان ریگ ملک نیز با قدردانی از بازدیدهای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان از ریگ ملک و نقطه صفر مرزی بیان کرد: با همکاری خیّرین ساختمان آموزشی در شهر ریگ ملک ساخته خواهد شد و فعلاً یکی از ساختمانهای آموزش و پرورش برای راهاندازی پردیس در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/