دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور مطرح کرد؛

تلاش طالبان برای تولید مواد مخدر

تلاش طالبان برای تولید مواد مخدر
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ی با اشاره به تلاش طالبان برای تولید مواد مخدر گفت: علی رغم آنکه طالبان اعلام کرده که کشت مواد مخدر را کاهش می دهد و ممنوع است، اما بنا بر آمار جهانی سطح کشت ۱۵ درصد نیز افزایش پیدا کرده است و این نشان می‌دهد ما باید تلاش‌ها را بیشتر کنیم.
کد خبر : 823562

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، اسکندر مومنی دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در نشست تخصصی نقش جمهوری اسلامی ایران در مبارزه هوشمند و دانش بنیان با مواد مخدر در عرصه‌های ملی، منطقه‌ای و بین الملل شهادت سردار سلیمانی و همراهانشان را تسلیت گفت و اظهار کرد: این جمع تمامی نقشه‌های دشمنان را برآب کردند و در نهایت عصبانیت یک مقام رسمی ما را در یک کشور دیگر به شهادت رساندند و بدون تردید راه حاج قاسم توسط همرزمان و مردم کشور مصمم‌تر از گذشته دنبال خواهد شد.

وی گفت: ما در ستاد ۴ حوزه را با همکاری دستگاه‌های دیگر پیگیری خواهیم کرد. در حوزه مبارزه با عرصه و قاچاق، حوزه پیشگیری از مصرف و درمان معتادان و توانمندسازی و بازگشت معتادان سیاست‌هایی را پیش گرفته ودنبال می‌کنیم.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور تأکید کرد: در حوزه مقابله و مبارزه، ما در خط مقدم مبارزه جهانی با مبارزه مواد مخدر هستیم واقدامات ایران در این زمینه شگفت آور برای تمام دنیا است و ما تمام ظرفیت‌ها را به میدان آورده ایم. به طوری که ۹۲ درصد کشفیات تریاک دنیا مربوط به ایران است
و در این میان ۵۹ درصد کشفیات مربوط به مرفین و ۲۷ درصدهروئین است و ایران رتبه اول را در کشفیات مواد مخدر در دنیا دارد. این اعداد خالی نیستند و پشت اینا تلاش‌ها و ایثار‌هایی نهفته است.

وی اضافه کرد: در یکسال گذشته ۱۲ شهید و ده‌ها جانباز را تقدیم کرده ایم و نیروی انتظامی ۸۶ درصد کشفیات را به خود اختصاص داده است. ایران نه مبدا تولید و نه تنها مقصد مصرف است. ما در مسیر هستیم و ما بیش از هزار تن کشفیات مواد مخدر را داریم و در ۲۰ سال گذشته تولید مواد مخدر با حمایت امریکایی‌ها در افغانستان ۵۰ برابر شده است.

مومنی ادامه داد: ما مبارزه با همه جانبه و هوشمند انجام می‌دهیم ۷۰ درصد کشفیات ما در ۷ استان‌های شرقی است ومابقی در سایر مناطق است. ۷۰ درصد کشفیات ناشی از اقدامات اطلاعاتی و شناسایی باند‌ها و شبکه‌ها است.

وی با اشاره به تلاش طالبان برای تولید مواد مخدر گفت: علی رغم آنکه طالبان اعلام کرده که کشت مواد مخدر را کاهش میدهد و ممنوع است، اما بنا بر آمار جهانی سطح کشت ۱۵ درصد نیز افزایش پیدا کرده است و این نشان می‌دهد ما باید تلاش‌ها را بیشتر کنیم.

دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خاطرنشان کرد: در حوزه پیشگیری طرح یاری گران زندگی تصویب شد و با اولویت آموزش و پرورش و خانوا ه‌ها شروع شده و در حال حاضر ۴۰ هزار مدرسه پوشش داده شده و به ۸۰ هزار مدرسه نیز می‌رسد.

وی عنوان کرد: در حوزه درمان شیوه‌های نوین و دارو‌های نوین تولید شده و در یکسال اخیر در سازمان زندان‌ها در جامعه ۱۳ هزار نفری تست شد و نتیجه خوبی گرفته شده است و گرایش به مواد مخدر در این شیوه کاهش پیدا کرده است.

مومنی تصریح کرد: در حوزه قانون گذاری نیاز به روزآمد کردن قانون داریم و موضوعات جدیدی را باید در قانون ببینیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب