دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آذر 1401 - 14:20
مدیر حوزه علمیه محمدیه قائم‌شهر تأکید کرد؛

لزوم تشکیل دبیرخانه دائمی حوزه و دانشگاه برای رفع مسائل کشور

حجت‌الاسلام حسین گرائیلی تأکید کرد که باید دبیرخانه‌ای دائمی تشکیل شود تا جلسات در قالب موضوعات مختلف جامعه فعالیت حوزه و دانشگاه در آن مورد بررسی قرار بگیرد.
کد خبر : 821521

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قائم‌شهر؛ نشست هم‌اندیشی «وحدت حوزه و دانشگاه» با حضور مهرداد زارع‌نژاد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر، علما و فضلای حوزه‌های علمیه شهرستان قائم‌شهر با موضوع «مهندسی تمدن نوین اسلامی از حوزه تا دانشگاه» در سالن اجتماعات سردار شهید سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر برگزارشد.

مدیر حوزه علمیه محمدیه شهرستان قائم‌شهر در این نشست به مفهوم‌شناسی واژه وحدت پرداخت و گفت: وحدت مورد نظر امامین انقلاب در موضوع «وحدت حوزه و دانشگاه» هم‌آوایی و در کنار هم بودن و تعامل با یکدیگر برای ارتقای سطح معرفتی و علمی جامعه است.

حجت‌الاسلام حسین گرائیلی با تأکید بر استمرار هم‌اندیشی در موضوعات مختلف عنوان کرد: این موج‌آفرینی در جامعه توسط برخی جوانان فریب خورده، همان  کم‌کاری‌های ما و اشکال در تحقق وحدت حوزه و دانشگاه است، البته که حوزه و دانشگاه باید پاسخگوی دغدغه‌های جوانان باشند.

لزوم تشکیل دبیرخانه دائمی حوزه و دانشگاه برای رفع مسائل کشور

وی تصریح کرد: باید دبیرخانه‌ای دائمی تشکیل شود تا جلسات در قالب موضوعات مختلف جامعه فعالیت حوزه و دانشگاه در آن مورد بررسی قرار بگیرد.

مدیر حوزه علمیه محمدیه شهرستان قائم‌شهر تأکید کرد: حوزه و دانشگاه باید برای ارتقاء و تعالی خود و جامعه  گام‌های مؤثر و به‌روزی بردارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم‌شهر و دبیر دبیرخانه دائمی همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران هم با اشاره به اینکه با تدبیر و درایت دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دبیرخانه دائمی همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده و ۲۷ آذر نخستین همایش آن با حضور دبیران استانی استان‌های کشور و نمایندگان حوزه در تهران برگزار شد، ادامه داد: باید در موضوعات مختلف وحدت و دانشگاه آسیب‌شناسی انجام شود و نتیجه این حرکت اتحادآفرین باید اتحاد در هدف و آرمان حوزه و دانشگاه باشد.

مرتضی خرمی ادامه داد: برای تحقق تمدن نوین اسلامی باید هم به علم بشری و علم دینی و اسلامی بپردازیم و از حضور مؤثر افراد، اشخاص و تعامل بین حوزه و دانشگاه در خدمت تمدن نوین اسلامی استفاده کنیم.

مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) هم دشمن‌شناسی را جزء یکی از واجبات یک مسلمان و از فروعات دین معرفی کرد و گفت: در موضوع دشمن‌شناسی باید توان دشمن را بررسی کنیم و اگر در وحدت حوزه و دانشگاه هدف اصلی محقق نشده، باید بدانیم که دشمن بر آن تمرکز کرده و اجازه نداده وحدت محکم و مورد نظر امامین انقلاب اسلامی اتفاق بیفتد.

حجت‌الاسلام احمد غلامیان افزود: حوزه و دانشگاه باید انقلابی باشند و ما در انقلابی‌گری تلاش مضاعفی اعمال کنیم.

رئیس حوزه علمیه امام صادق (ع) هم گفت: مظلومیت شهیدان بهشتی، مطهری و مفتح را در زمان انقلاب از نزدیک لمس کردیم، بنابراین باید به حوزه و دانشگاه کمک کنیم تا تلاش بزرگان به بار بنشیند و ثمره آن را جوانان بچشند.

حجت‌الاسلام محمدصادق سلیمانی تشریح کرد: امام خمینی (ره) با کمک شاگردانی همچون رهبر معظم انقلاب زمینه تقریب دل‌ها و جان‌ها را مهیا کرد و مهمات وحدت بین علما، وحدت بین حوزه و دانشگاه و وحدت بین حوزه و دانشگاه و مردم را مهیا کرد و باید از گذشته درس بگیریم و از اختلافات دوری کنیم.

وی با اشاره به اهدای ۵۷ شهید روحانی در حوزه امام جعفر صادق (ع) و اهدای ۱۰ شهید دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قائم‌شهر گفت: دانشگاهیان، حوزویان، علما، اندیشمندان و مردم وظیفه داریم از انقلاب اسلامی ایران صیانت کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب