دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 تير 1397 - 15:48
دبیر هیات حمایت از کرسی‌‌های نظریه‌پردازی:

ساختار فعلی دانشگاه‌ها نیاز به ترمیم اساسی دارد

دبیر هیات حمایت از کرسی‌‌های نظریه‌پردازی گفت: دانشگاه اسلامی مطلوب، دانشگاه نظریه‌پرداز و کارآمد در تمدن نوین اسلامی ایرانی پیشرفت است که برای رسیدن به این هدف ترمیم اساسی در ساختار فعلی دانشگاه‌ها نیاز است.
کد خبر : 293940

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه 318 شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دبیرخانه این شورا برگزار شد.


روح الله شاطری، دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی گفت: به منظور ایجاد سامانه نظارت و ارزیابی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در دبیرخانه شورا با دستگاه‌ها و نهادهای آموزش عالی مکاتبه صورت گرفته است و مقرر شد با مهلت مشخص شاخص‌های لازم دسته‌بندی و به کارگروه مربوطه ارائه شود.


در ادامه، نامه هیأت عالی جذب پیرامون تعیین دبیر هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرائت شد و دکتر کی نژاد رئیس هیات عالی جذب اعضای هیات علمی، با اشاره به تبصره 1 ماده 4 مصوبه 608 شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمدرضا رضوان‌طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری را به عنوان دبیر پیشنهادی معرفی کرد که توسط اعضا تصویب شد.


دستور جلسه 318 شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، «پیگیری میزان و چگونگی اجرای اقدامات پیشران نظام مدیریت سند دانشگاه اسلامی» بود.


شاطری عنوان کرد: در جلسات گذشته این شورا، تعدادی از اقدامات مصوب نظام مدیریتی سند دانشگاه اسلامی جهت اجرا، انتخاب و در جلسات دانشگاه اسلامی تصویب شده که برخی از آنها توسط دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد دانشگاهی پذیرفته شده است.


عبدالحسین خسروپناه دبیر هیات حمایت از کرسیهای نظریه‌پردازی با اشاره به اقدامات مصوب گفت: دانشگاه اسلامی مطلوب، دانشگاه نظریه‌پرداز و کارآمد در تمدن نوین اسلامی ایرانی پیشرفت است که باید بررسی کرد دانشگاه‌های فعلی قادرند چه میزان از این هدف را تأمین کنند.


رئیس مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران ادامه داد: برای رسیدن به افق‌های مطلوب دانشگاه اسلامی به نظر می‌رسد ترمیم اساسی در ساختار فعلی دانشگاه‌ها نیاز باشد، هر چند این معنایش عدم کارآمدی فعلی دانشگاه‌ها نیست.


وی در پایان گفت: باید به میزان مشارکت اعضای هیأت علمی در ارتقای دانشگاه­‌ها توجه داشته باشیم تا کارآمدی و پیشرفت دانشگاه مطلوب را سرعت ببخشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب