دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

عدم برنامه ریزی جدی در زمینه اشتغال؛ مهم‌ترین عامل فرار مخاطبان از رشته‌های علوم پایه

عدم برنامه ریزی جدی در زمینه اشتغال؛ مهم‌ترین عامل فرار مخاطبان از رشته‌های علوم پایه
عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی گفت: با بسته‌های حمایتی وزارت علوم نمی‌توانیم مخاطبان را جذب رشته‌های علوم پایه کنیم، عدم برنامه ریزی جدی در زمینه اشتغال، مهم‌ترین عامل فرار مخاطبان از رشته‌های علوم پایه است.
کد خبر : 821120

زهرا گویا عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پژوهش خبرگزاری آنا درباره تعداد کم داوطلبان رشته ریاضی گفت: برنامه ریزی جدی برای رشته‌های علوم پایه در جذب دانشجو و به کارگیری استعداد‌ها نداشته ایم. 

وی افزود: هر موضوعی که در رابطه با انسان بوده ازلی و ابدی و بحث‌های فلسفی نظری کلان نیست که در عالم نظر بشینیم و صحبت کنیم، بلکه این قضیه واقعیت هر جامعه انسانی است. 

گویا تصریح کرد: اگر برای رشته‌های علوم پایه برنامه خوب و به ویژه اشتغال و توانایی جذب و نگهداری نداشته باشیم، دیگر این رشته‌ها مشتری نخواهند داشت. 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهیدبهشتی ادامه داد: با بسته حمایتی و تشویقی وزارت علوم نمی‌توانیم فردی را جذب رشته‌ای کنیم که سخت است؛ چرا که چنین رشته‌هایی نیازمند استعداد‌های ویژه هستند تا بعدا مورد حمایت قرار بگیرند و زمانی که این موارد وجود نداشته باشند مخاطبان را از دست خواهیم داد و باید گفت که مخاطبان را از دست داده ایم. 

گویا افزود: برای رشته‌های نان آور همه افراد زحمت می‌کشند، اما وقتی ببینند که با دریافت مدرک لیسانس نمی‌توانند فعالیتی در جامعه داشته باشند ترجیح می‌دهند که سمت چنین رشته‌هایی نروند، نباید در این مورد از واقعیت فرار کرد و بایستی آن را پذیرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب