استفاده از ظرفیت استادان با تشکیل صندوق بودجه پژوهشی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نطنز، داود کیانوش از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز در جلسه نشست استاندار با نخبگان شهرستان نطنز اظهار کرد: فرمانداری شهرستان با تشکیل صندوق بودجه پژوهشی ادارات و نهادها، صنایع و ... و شفافسازی بودجههای پژوهشی آنها از ظرفیت استادان دانشگاههای شهرستان برای حل مشکلات و مسائل خود استفاده کنند.
وی افزود: یکی از شاخصهای توسعهیافتگی هر کشور میزان بودجه پژوهشی آن کشور بوده که درصدی از تولید ناخالص ملی (GNP) است که در کشورهای پیشرفته چهار تا پنج درصد و در ایران اسلامی طبق برنامه پنج ساله پنجم و ششم، سه درصد تعیین شده که در حدود هشت دهم درصد آن عملیاتی شده؛ بنابراین انتظار داریم از این مقدار، یک درصد بودجه پژوهشی که در سهم شهرستان نطنز است، ادارات و سازمانهای دولتی شهرستان آن را شفافسازی کنند و با آمایش نیازمندیهای خود و عملیاتی کردن بودجههای پژوهشی به دانشگاههای شهرستان اعتماد کنند تا متخصصین حوزههای مختلف در حل مسئله به آنها کمک کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز اضافه کرد: اگر مسئلهای در صنعت، خدمات، معدن، اجتماعی، اداری و... وجود داشته باشد که متخصص آن در دانشگاههای شهرستان نباشد با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور خانواده است از متخصصان دیگر دانشگاهها برای حل مسئله شهرستان استفاده خواهیم کرد. راهحل پیشنهادی این است که تشکیل صندوق بودجه پژوهشی سازمانهای دولتی، صنایع و ... زیر نظر مستقیم فرماندار صورت گیرد و فرماندار با همفکری دانشگاههای شهرستان هر سه ماه گزارشگیری کنند.
کیانوش گفت: دومین انتظار دانشگاهیان این است که همه سازمانهای دولتی و صنایع شهرستان برای اجرایی شدن طرح پویش دانشجویی (تحصیل همزمان با اشتغال) با دانشگاههای شهرستان همکاری کرده که هر دو طرف سود ببرند و دانشجویان را با مهارت واقعی آشنا شوند و تئوری خواندن مطالب درسی را عملیاتی کنند.
وی ادامه داد: با توجه به پایین بودن حقوق و مزایای کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در مقایسه با دیگر سازمانهای دولتی همتراز از طرف دولتیها گاهی اوقات مورد کملطفی قرار گرفتهاند؛ بهعنوان نمونه چرا کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سهام عدالت و یارانه به آنها تعلق نگرفته و برخی مواهب که به کارکنان دولت میرسد؛ اما به دانشگاهیان آزاد اسلامی تعلق نمیگیرد.
**۸۳ مصوبه لازمالاجرا نتیجه هفدهمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان به نطنز
هفدهمین سفر شهرستانی کاروان دولت مردمی در اصفهان به شهرستان نطنز انجام شد. در این سفر یکروزه به نطنز، معاونان استانداری اصفهان و ۳۵ مدیرکل استانی و رؤسای ادارات و نهادهای شهرستان نطنز، استاندار اصفهان را همراهی میکردند.
نشست صمیمانه با نخبگان شهرستان، آغاز عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن نطنز، افتتاح فاز نخست گلخانههای روستای عباسآباد و بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان فاطمیه بادرود و خاتمالانبیاء نطنز، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، بررسی مشکلات حوزه شهری و روستایی شهرستان، شورای اداری مشترک استان اصفهان و شهرستان نطنز و نشست خبری با اصحاب رسانه ازجمله برنامههای سفر یکروزه سید رضا مرتضوی به این شهرستان بود.
استاندار اصفهان دستاورد این سفر به نطنز را ۸۳ مصوبه عنوان کرد که این مصوبات شامل ۴۵ مصوبه در بخش شورای اداری، ۱۹ مصوبه در بخش عمران و زیرساخت و ۱۹ مصوبه در بخش ستاد تسهیل است.
علی مرتضوی اضافه کرد: همه این مصوبات تا پایان سال ۱۴۰۲ محقق میشود و منابع تأمین این مصوبات از محل، اعتبارات ملی و استانی تأمین خواهد شد.
به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نطنز میزبان جلسات شورای اداری مشترک استان اصفهان و شهرستان نطنز و نیز کارگروههای فرعی استانداری اصفهان بوده است.
انتهای پیام/