آغاز احداث ۴ هزار واحد خوابگاهی در دانشگاههای کشور
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا به نقل از وزارت علوم، هاشم داداش پور در حاشیه افتتاح سالن فرهنگی ورزشی ریحانه دانشگاه کاشان اظهار داشت: همیار دانشجو به منظور ترویج فرهنگ همیاری در میان دانشجویان و بهره گیری پاره وقت از توانمندیهای دانشجویان در پیشبرد امور دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و ایجاد زمینه تجربهاندوزی و مهارتآموزی دانشجویان است.
وی افزود: این طرح با رویکرد دولت و مجلس در راستای جوانی جمعیت و حمایت خانواده اجرا شده است.
داداش پور خاطرنشان کرد: بر اساس شیوه نامه جدید، هر کدام از دانشجویان می توانند به عنوان همیار دانشجو تا ۱۰۰ ساعت در قسمت های مختلف دانشگاه حضور یابند و بر اساس فعالیتی که انجام می دهند ساعتی ۱۸ هزار تا ۲۵ هزار تومان برای آنها لحاظ می شود که برای دانشجویان متاهل یک و نیم برابر ضریب فوق محاسبه خواهد شد.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم ساخت خوابگاه متاهلین را از اولویتهای مورد نیاز دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: از آنجائیکه رویکرد دولت سیزدهم رویکرد خانواده مدار و خانواده محور است باید ساخت خوابگاه های متاهلین در دانشگاهها مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی به یک هزار و ۵۰۵ واحد خوابگاهی در دانشگاه های کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر حدود ۲۰ دانشگاه کشور دارای خوابگاه متاهلین هستند و امید است تا پایان دولت این ظرفیت خوابگاهی به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
داداش پور خاطرنشان کرد: حدود ۴ هزار واحد خوابگاهی در دانشگاههای کشور در حال ساخت است که سعی داریم تا پایان سال آینده این خوابگاه ها را تکمیل کنیم.
وی دانشگاه کاشان را یکی از دانشگاه های خوب عنوان کرد و افزود: این دانشگاه توانسته در کمترین زمان بیشترین رشد را داشته باشد. دانشگاه کاشان در میان هم ردیفان خود از نظر سال تاسیس جزو دانشگاه های برتر است.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم توجه به زیر ساختهای ورزشی در کشور را خوب ارزیابی کرد و گفت: در حوزه ورزشی دانشگاههای کشور به لحاظ زیرساخت های ورزشی رشد خوبی دارند و این اتفاق بزرگی است.
وی افزود: در حوزه بورسیههای دانشجویی همانگونه که در دانشگاه کاشان بخشی از دانشجویان را بورس کرده است، سعی داریم بورس ها را متنوع کنیم. اهمیت بورسیه کردن دانشجویان نخبه به این خاطر است که دانشجویان مستعدی هستند که از ظرفیت و پتانسیل خوبی برخوردارند که می توانند از بورس هایی که برای آنها در دانشگاه ها تعریف می شود استفاده کنند.
** رشد علمی و توسعه و بالندگی دانشگاه کاشان مدیون نظام جمهوری اسلامی است
دکتر عباس کتابی رئیس دانشگاه کاشان هم در آیین تجلیل از دانشجویان نمونه آموزشی دانشگاه کاشان، رشد علمی و توسعه و بالندگی این دانشگاه را مدیون نظام جمهوری اسلامی دانست و گفت: دانشگاه کاشان در حال حاضر به یک دانشگاه جامعه محور و در تراز بین المللی تبدیل شده که این از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.
وی به ۹ هزار و ۵۰۰ دانشجوی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: ۷۰ درصد از دانشجویان این دانشگاه غیر بومی هستند.
کتابی به اسکان بیش از سه هزار و ۲۰۰ دانشجوی این دانشگاه در سراهای دانشجویی اشاره و خاطر نشان کرد: ظرفیت خوابگاه های موجود، جوابگوی نیاز دانشجویان نیست و ساخت خوابگاه در این دانشگاه باید افزایش یابد.
وی اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون حدود ۱۰۰ میلیارد ریال برای بازسازی، آماده سازی و بازگشایی سلف و سراهای دانشجویی هزینه شده است.
رئیس دانشگاه کاشان افزایش ظرفیت سراهای دانشجویی، تکمیل و بهره برداری سالن ورزشی ریحانه، خرید دوچرخه و آماده سازی پیست دوچرخه سواری و جذب حدود ۱۰ مشاور خبره را از دیگر اقدمات انجام شده در بخش دانشجویی دانشگاه عنوان کرد و افزود: ایجاد مدرسه اشتغال، اخذ مجوز مرکز آزفا، پذیرش ۲۵۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی عراقی و انعقاد قرارداد و تفاهم نامه های همکاری با دانشگاه های معتبر جهان از دیگر اقدامات انجام شده در یکسال اخیر بوده است.
وی حضور و مشارکت خیرین را مایه خیر و برکت این دانشگاه عنوان کرد و افزود: فضاهایی که با حمایت مالی خیرین ساخته می شود باعث تعلق خاطر بیشتر و انگیزه و آرامش بیشتری به تحصیل دانشجویان می شود.
انتهای پیام/