دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه؛

همکاری‌های دو جانبه واحد علوم و تحقیقات و پژوهشکده امور اقتصادی گسترش می‌یابد

همکاری‌های دو جانبه واحد علوم و تحقیقات و پژوهشکده امور اقتصادی گسترش می‌یابد
تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با پژوهشکده امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارائی به امضا رسید.
کد خبر : 820213

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات با پژوهشکده امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارائی با هدف استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی و فناوری منعقد شد.

این تفاهم نامه همکاری از سوی جمشید صباغ‌زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و محمدجواد توکلی رئیس پژوهشکده امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارائی به امضاء رسید.

اجرای طرح پژوهشی مشترک، هدایت و حمایت از پایان نامه‌های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در راستای نیازهای تحقیقاتی، برگزاری سمینار، کارگاه و همایش‌های علمی مشترک و بازدیدهای علمی و کارآموزی دانشجویان، استفاده از توان علمی اعضاء هیأت علمی طرفین، در اختیار گذاشتن تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری طرفین و حمایت از تجاری‌سازی و فناوری‌های نو از موضوعات قابل توجه در این سند همکاری است.

جمشید صباغ‌زاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در حاشیه انعقاد این تفاهم‌نامه همکاری گفت: امیدوارم این تفاهم‌نامه همکاری با واحد دانشگاهی پرمخاطبی چون واحد علوم و تحقیقات منجر به رویکردی نو و به روز، جهت تعریف طرح‌های پژوهشی کارآمد شود.

وی به ظرفیت‌های پژوهشی و فناوری واحد علوم و تحقیقات اشاره کرد و افزود: دانش و فهم اقتصاد در کشور از ضروریات است بر همین اساس همکاری‌های دو جانبه دانشگاه با پژوهشکده امور اقتصادی منجر به ارتقاء سطح علمی و پژوهشی، تعریف دانشجوی مشترک و به تبع آن تعریف طرح و رساله‌های مشترک و کاربردی می‌شود.

صباغ‌زاده ادامه داد: در واحد علوم و تحقیقات به دنبال تعمیق فعالیت‌های پژوهشی، فناوری و نوآوری هستیم.

سید بابک مظفری معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات در این نشست به فعالیت‌ها، مدل‌های اجرایی و عملیاتی در حوزه‌های اقتصادی از سوی پژوهشکده امور اقتصادی اشاره کرد و گفت: در واحد علوم و تحقیقات ظرفیت‌های بالایی در جهت ارتقاء علوم اقتصادی وجود دارد. یکی از این ظرفیت‌ها در دانشکده مدیریت و اقتصاد این واحد دانشگاهی با وجود تعداد بالای دانشجویان و استادان صاحب‌نظر متمرکز شده است.  

به گفته وی، تعریف پژوهش‌های کاربردی، اشتغال آفرینی و تعریف مدل‌های فناوری در حوزه اقتصاد از انگیزه‌های اصلی جهت امضای این تفاهم‌نامه است.

محمدجواد توکلی رئیس پژوهشکده امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارائی نیز در این نشست همکاری به تاریخچه و رئوس فعالیت‌های پژوهشکده اشاره کرد و گفت: پاسخگویی به‌موقع، هدفمند و قابل‌اتکا به نیازهای پژوهشی وزارت امور اقتصادی و دارایی، سیاست‌گذاران، تصمیم‌سازان و برنامه‌ریزان در سطح ملی و بین‌المللی از طریق ارائه خدمات مشاوره‌ای، انجام مطالعات کاربردی و توسعه‌ای از جمله اهداف در دست پیگیری پژوهشکده است.

وی با بیان این مطلب که یکی از رویکردهای جدید پژوهشکده، سمت و سوگیری به مباحث پژوهشی کاربردی است، افزود: برگزاری مدرسه تابستانه با حضور استادان و دانشجویان و برگزاری دوره‌های تخصصی در این حوزه یکی از برنامه‌های اجرا شده در پژوهشکده با هدف تعریف پژوهش‌های کاربردی است.

دکتر توکلی به حمایت از پروپوزال‌های تحصیلات تکمیلی از طریق پرداخت پژوهانه خبر داد و گفت: مسائل و مشکلات موجود در حوزه‌های اقتصادی استخراج و به وزارتخانه ارائه شده است به همین دلیل انعقاد اینگونه تفاهم‌نامه‌های همکاری، منجر به هم‌افزایی علمی و عملیاتی در جهت رفع این مسائل است.

رئیس پژوهشکده امور اقتصادی از تعریف نظام‌مند ارتباطات با استادان حوزه اقتصاد در کشور خبر داد و افزود: در این راستا مرکز نوآوری در سیاست‌گذاری اقتصادی برای برقراری ارتباط سازمان‌یافته و منسجم پژوهشکده با دانشگاه‌های کشور راه‌اندازی شده است.

وی ایجاد نظام‌نامه پژوهش (نظارت یکپارچه در پژوهش‌های نهادهای تابع وزارت اقتصاد)، مجمع پژوهشکده‌های اقتصاد در دولت (جهت ارتباط مستمر نهادهای اقتصادی در دولت و نگاه کنسرسیومی به پروژه‌ها) و حضور پررنگ در فعالیت‌های عملیاتی و میدانی را از دیگر برنامه‌های در دست اقدام این پژوهشکده دانست.

کامران محمدخانی رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد واحد علوم و تحقیقات در این مراسم گفت: ترکیب جمعیتی و تنوع رشته–گرایش‌های دوره‌های ارشد و دکتری موجود در دانشکده مدیریت و اقتصاد، یکی از ظرفیت‌های قابل توجه در این دانشکده است.

وی در حوزه ایجاد طرح‌های پژوهشی، تعریف دانشجویان مشترک و استادان مشاور در پروژه‌های مرتبط اعلام آمادگی کرد. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب