دستیابی ایران به مرجعیت علمی دشمنان را وادار به ایجاد اغتشاش کرد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از تبریز، حجتالاسلام محمدمهدی شمسی در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به روایتی از امام صادق علیهالسلام اشاره کرد و گفت: خداوند با دو آیه به انسانها فرموده که بدون تحقیق «حرف نزن و نقد نکن» و کارها را با تحقیق انجام بده.
وی افزود: هر کشوری برای خود چشمانداز دارد و برای رسیدن به آن مؤلفهها و پایههای مهمی را تعریف میکند و علم و پژوهش عنصر اصلی برای رسیدن به این چشمانداز است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه نقطه تعالی رسیدن به آن مرجعیت علمی است، ادامه داد: کشورهای غربی که به رشد و قله مرجعیت علمی رسیده و رشد کردهاند، این مرجعیت علمی و فکری را چشمانداز خود قرار داده بودند که موفق به سیر پلههای ترقی شدهاند؛ بنابراین بعد از مدتها مرجعیت علمی ما در دنیا جابجایی شگفتانگیزی رقم خورده است.
شمسی به سند ۲۰۱۶ اشاره کرد و متذکر شد: فعالیتهای پژوهشی، تحقیقی و فناوری از یک مرجعیت تکقطبی به اسم آمریکا به چند قطبی و چند کشوری رسیده و به موقعیت و مرجعیت علمی ما را آسیب میزند.
وی تشریح کرد: انگلستان هم سندی بهعنوان چشمانداز پژوهش مطرح کرده و از تعبیر مرجعیت آمریکا استفاده کرده و از تکقطبی بودن به چند قطبی بودن رسید و کشورهایی را در حوزه مرجعیت علمی مانند چین، هند و ایران مطرح کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم در دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی تبیین کرد: براساس این اسناد راه رسیدن به مرجعیت علمی ایران آغاز شده، در حالی که سالها قبل در مقالهای با عنوان «رژه بزرگ ایران» سردبیر نیچر چنین بیان کرده است: «ایران سابقاً مرجعیت علمی را توسط دانشمندان خود داشته و بعد از انقلاب هم به سوی مرجعیت علمی حرکت کرده و رقیب یکایک کشورهای غربی در حوزه مرجعیت علمی شده است.»
شمسی توضیح داد: با دو روش میشود از رسیدن ایران به مرجعیت علمی جلوگیری کنند، نخست تحریمها و دوم اغتشاشات سیاسی، نیچر نیز در مجله خود نتیجه گرفته در رسیدن به این قله و چشمانداز و رسیدن به مرجعیت علمی، مقام معظم رهبری را مؤثر میداند.
انتهای پیام/