دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 بهمن 1399 - 16:24
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

معرفی دبیر هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود

دبیر هم‌اندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود و معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شرق گیلان در مراسمی با حضور مسئولان معرفی شدند.
کد خبر : 558324
87fb6510-e78d-44f5-86f1-485b45f882b7.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لنگرود در مراسمی که با حضور حجت‌الاسلام سیدمحمد صفوی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنگرود برگزار شد، محمد خوشحال به‌عنوان دبیر هم‌اندیشی استادان این واحد دانشگاهی و  حجت‌الاسلام محمدمهدی معتمدی به‌عنوان معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شرق گیلان معرفی شدند.


اهل ذکر صاحب فهم و تخصص است


 صفوی در این مراسم اظهار کرد: یک‌سری علوم نافع در خطی ممتد تا آنجایی نافع هستند که گره‌ای از کار مردم باز کرده یا خیری به کسی برسانند بالاخره نفع دارد یا به حال خود فرد یا به حال جامعه، مأموریم که در ترسیم آینده مطالعاتی خودمان به دنبال دانشگاهی که دانش سودمند باشد برویم.


وی عنوان کرد: هر کسی در رشته‌ای تخصص دارد او را به‌عنوان مرجع انتخاب کنید. مرجعیت علمی برای کسی است که اهل ذکر باشد و اهل ذکر کسی نیست جز صاحب فهم و تخصص.



مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: در تاریخ اسلام انبیا پایه‌گذار همه علوم هستند و اهل‌بیت استاد همه دانشمندان بودند.


وی اضافه کرد: ریشه علوم شاگردان اهل‌بیت بوده و همه شاگردان امام باقر هستند؛ اما در کنار اینها انبیا برای امر خطیرتر دیگری آمده و برای همه انسان‌های باسواد و بی‌سواد مشترک بودند. رسالت انبیا پاسخ به نیازهای فطری است.


تفکر و اندیشیدن انسان را به تعالی می‌رساند


صفوی عنوان کرد: اخلاق ریشه معرفتی دارد و انسان باید کاستی‌های خود را در معرفت درونی خود جستجو کند. نگرش انسان‌ها با توجه به پاسخ آنان به سؤالات برای هر ملتی فرهنگ ایجاد می‌کند و با آن فرهنگ همه جهت‌گیری‌های زندگی شکل پیدا می‌کند که آن فرهنگ اگر درست شناخته شود، پیوست فرهنگی همه کارهای ماست.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان ادامه داد: اندیشه انسان می‌تواند از او گل بهشتی یا چوب جهنمی بسازد. تفکر و اندیشیدن انسان را به تعالی می‌رساند. فکر و شناخت اصل است که چگونه تصویر و تصوری از عالم داشته باشیم. فکر انسان بستگی به آن دارد که چگونه ببیند و بیندیشد.


انتهای پیام/4121/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب