تحقق برنامه علمی «صنعت و تجارت» با ارائه استانداردهای جدید
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرقدس، عبدالله قاسمی پیربلوطی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت برگزار شد، گفت: واحد شهرقدس و واحد زیرمجموعه صفادشت دارای موقعیت حساسی بوده و با شرکتهای صنعتی، بنگاههای اقتصادی کوچک، متوسط و صنایع بزرگ همجوار است.
وی با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی بر محور ایجاد نسل چهارم دانشگاهها و اجرای برنامه علمی صنعت و تجارت افزود: یک استاد هیئت علمی و یک دانشجوی دکتری تخصصی باید سرشار از خلّاقیت عشق به تحقیقات و خدمت به جامعه بوده و همواره نوآوری و فناوری را در دستور کار خود داشته و در مواجهه با بحرانهای اقتصادی دچار تنش اضطراب، افسردگی یا سیاستزدگی نباشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس اضافه کرد: راه بسیار طولانی برای تحقق اهداف نظام و برونرفت از مشکلات جامعه ایران که در حال توسعه است، پیش رو داریم و این مهم جز با تحول در راستای اجرای برنامه علمی قطب صنعت و تجارت امکانپذیر نیست؛ بنابراین در راستای تحقق برنامه علمی «صنعت و تجارت» نخستین گام دانشگاهیان و استادان باید تحقق تحول با ارائه استانداردهای جدید علمی باشد.
فناوری ونوآوری با مشارکت استادان، دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری تخصصی
قاسمی پیربلوطی با بیان اینکه باید از تحول صنایع استقبال کرد، افزود: دستیابی به غرور ملی مد نظر مقام معظم رهبری است، بنابراین یک استاد و مدرس دانشگاه باید با مفاخر ملی وافتخارات علمی کشور خود آشنا شود.
وی یادآور شد: در دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات خوبی در زمینه اجرای برنامه علمی صنعت و تجارت صورت گرفته و مأموریت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به تناسب شرایط بومی و منطقهای در راستای رفع معضلات آن منطقه همواره در دستور کار و برنامههای کاری بوده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس تبیین کرد: با راهاندازی شوراهای دانشی، ایجاد مراکز مطالعاتی فناوری، نوآوری و انجام تحقیقات علمی و پژوهشی میتوان از بحرانهای کشورعبور کرد و راه تکامل و تعالی به سوی رشد و ترقی دانشگاهها سوق داده میشود.
قاسمی پیربلوطی با اشاره به نقشآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در ثبت و اختراع محصولات جدید و نقش استادان هیئت علمی در افزایش تجارب علمی و استخراج دانش از مسیر تحقیقات گفت: با وجود امکانات و زیرساختهای موجود دانشگاه میتوان برای افزایش تعامل با صنایع منطقهای از طریق تولید علم و بالابردن سطح آگاهی استادان اقدامات عملیاتی انجام داد.
انتهای پیام/