دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آذر 1401 - 15:48
رئیس دانشگاه علم و صنعت:

دانشگاه باید محل تضارب آرا و اندیشه باشد و نه تضارب افراد

دانشگاه باید محل تضارب آرا و اندیشه باشد و نه تضارب افراد
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاهی که نتواند مشکل جامعه خود را حل کند، دانشگاه نیست و اگر دنبال اصلاح در کشور هستیم، بحث‌های مهمتر نباید در پس اتفاقات اخیر گم شوند.
کد خبر : 818729

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، منصور انبیا رئیس دانشگاه علم و صنعت در نشست با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و تعدادی از مدیران دانشگاه، با تبریک روز دانشجو و گرامیداشت شهدای این روز و با تذکر این مطلب که دانشجویان، ولی‌نعمتان ما هستند؛ در سخنانی بر جایگاه دانشجو و نقش وی در پیشرفت و آبادانی کشور تاکید کرد.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت اجتماعی دانشجویان، برای ما بسیار مغتنم است، ابراز امیدواری کرد: ماحصل برگزاری این جلسه، همدلی بیشتر در جامعه دانشگاهی علم و صنعت ایران باشد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت با تاکید به اینکه دانشگاه باید محل تضارب آرا و اندیشه باشد و نه تضارب افراد، تاکید کرد: مدیران و مسئولان دانشگاه، در فضای گفتمانی شنونده سخنان دانشجویان هستند و هنر ما در این وقایع اخیر این بود که علیرغم ظرفیت‌های قانونی، کمترین برخورد را با دانشجویان داشته‌ایم.

وی افزود: دانشگاهی که نتواند مشکل جامعه خود را حل کند، دانشگاه نیست و اگر دنبال اصلاح در کشور هستیم، بحث‌های مهمتر نباید در پس این اتفاقات گم شوند. مأموریت اصلی دانشگاه، پژوهش است و برای ما که دانشگاهی صنعتی هستیم، اولویت باید حل مساله صنعت باشد. طبیعی است که زیرنظام‌های آموزشی را نیز باید برای این اولویت، تغییر دهیم.

در بخش دوم این جلسه، فروزان‌نیا (نماینده هیات محبان‌الحسین)، ستوده‌نیا (دبیر انجمن اسلامی دانشجویان)، سلیمانی (از انجمن اسلامی رویش)، دهقان (از کانون قرآن و عترت)، زمانی (از بسیج دانشجویی)، فتحی (از انجمن اسلامی آرمان)، شاکر (از مجمع حزب‌الله)، غیاثی (از هیات شهدای گمنام) و اختیاری (از مجمع دفاتر فرهنگی)، به نمایندگی از تشکل‌های خود به طرح مسایل، انتقادات و نقطه نظرات خود در مسایل گوناگون و از جمله وقایع اخیر دانشگاه‌ها و کشور پرداختند که ریاست دانشگاه و دیگر مسئولان حاضر در جلسه به آن‌ها پاسخ دادند.

توجه به محیط‌های خوابگاهی و حفظ آرامش در آنها؛ تشکر از معاون دانشجویی برای حضور در جمع‌های مختلف دانشجویان و شنیدن سخنان آنها؛ مقابله با نقض قوانین دانشگاه، مخالفت با سرکوب دانشجویان به جای حفظ امنیت؛ تعیین محدوده اختیارات نهاد‌های درون دانشگاهی؛ تغییر سرفصل‌ها و محتوای دروس دانشگاه منطبق بر نیاز‌های صنعت؛ حذف برخورد‌های ناعادلانه و سلیقه‌ای کمیته انضباطی و درخواست گزارش شفاف از عملکرد آن در ماه‌های اخیر؛ برگزاری جلسات متوالی عموم دانشجویان و مسئولان دانشگاه؛ اعتراض به حضور نیرو‌های لباس شخصی در دانشگاه؛ تشکیل شورای صنفی دانشجویان با برگزاری انتخابات آزاد؛ به رسمیت شناختن حق اعتراض دانشجویان و جدا کردن صف آنان از افراد اغتشاشگر؛ تلاش برای حفظ شأن دانشگاه به عنوان اتاق فکر جامعه؛ به رسمیت شناختن حق اعتراض دانشجویان و جدا کردن صف آنان از افراد بر هم زننده نظم دانشگاه؛ اهمیت دادن به فضای گفتمانی و شنیدن نظرات انتقادی و... عمده مطالبات و انتقادات دانشجویانی بود که در این نشست، مطرح کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب