نیازهای فناورانه ۵ کشور خارجی در بخش بینالملل تستا ارائه خواهد شد
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم درنشست خبری بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش،فناوری و فنبازار و نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی با اشاره به حضور ۲۷ دانشگاه، ۳۴ پارک علم و فناوری، ۱۳ پژوهشگاه، ۵ مرکز رشد در این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه بزرگترین نمایشگاه تاریخ کشور در حوزه پژوهش و فناوری خواهد بود.
وی در ادامه درباره سامانه تک هاب که وظیفه ارزیابی فناوریها و اختراعات ثبت شده محققان را برعهده دارد گفت: تک هاب سامانه ای است که علاوه بر حضور بازیگران فناوری و سرمایه گذاران بستری برای معرفی توانمندی ها و توسعه فناوری فراهم میکند. همچنین این سامانه به صورت دائمی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم در ادامه افزود: در این نمایشگاه از۳۰ طرح منتخب رونمایی می شود. این طرح ها حداکثر مربوط به یکسال اخیر هستند و علاوه بر داشتن پیچیدگی فناوری متوسط به بالا قابلیت ارائه نیز دارند.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف در این نمایشگاه گفت: در روز اول این نمایشگاه ۱۴ کارگاه آموزشی برگزار میشود که بخش زیادی از این کارگاه ها مربوط به مباحث تجاری سازی هستند.
وی در ادامه گفت: نشست مدیران ارتباط صنعت دانشگاه با حضور معاونین و مدیران پژوهش و وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی و برخی شرکت های بزرگ برگزار خواهد شد. همچنین در این نشست به منظور استفاده از ظرفیتهای قانون جهش تولید دانش بنیان تفاهم نامه های همکاری میان شرکتها و سایر سازمان ها امضا خواهد شد. در انتهای این نشست نیز از اعضای هیئت علمی برتر در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه تجلیل خواهد شد.
صالحی درباره بخش تستا در این نمایشگاه گفت: این بخش از نمایشگاه درواقع یک رویداد ریورس پیچ است بدین معنا که سازمانهای مختلف از جمله وزارت دفاع،وزارت نیرو ، وزارت نفت و..... نیازهای فناورانه خود را مطرح میکنند تا از طریق ارتباط صنعت و دانشگاه و شرکت های دانش بنیان این نیازها تامین شوند.
وی در ادامه افزود: در بخش بین الملل تستا ۵ کشور دیگر بجز ایران شامل ونزوئلا،عراق، افغانستان، ارمنستان ،ازبکستان نیازهای فناورانه خود را در ارائه میکنند. همچنین۲۴ انجمن علمی دانشجویی از تهران و شهرستان ها در فضای به متراز ۴۰۰ متر در سالن میلاد محصولات فناورانه خود را ارائه میکنند.
معاون پژوهشی وزیر علوم درباره نیارهای فناورانه سازمان ها در بخش تستا توضیح داد:۵۰۰ نیاز فناورانه از 50 دستگاه اجرایی در این نمایشگاه ارائه شده است که مربوط به حوزه های مختلفی از جمله نفت پتروشیمی فولاد و معدن و.... میباشد. همچنین کارگزاران فناوری به منظور همرسانی نیازها به فناوران در این بخش حضور دارند.
صالحی گفت:طبق روال هرساله غرفه های برتر نمایشگاه انتخاب خواهد شد و در روز آخر نمایشگاه از ۱۰۰منتخب کشوری در بین انجمن های علمی دانشجویی برتر تقدیر و جوایزی به آن ها اهدا خواهد شد.
انتهای پیام/