واگرایی ارزشها در حوزه هنر موجب ارتباط بیاثر مخاطب شده است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از یزد، فاطمه حمیدیفر در نخستین همایش «حکمت اسلامی» با محور هنر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با اشاره به معنای هنر برای توصیف وقایع مربوط به جهان گفت: هنر هم میتواند موجب پیشرفت و تعالی انسانی شود و هم او را بهسمت تاریکی و مسیر شیطانی بکشاند.
وی اضافه کرد: از آنجا که هنر نقش مهمی در افکار، اعتقادات، فرهنگ و تمدن جامعه دارد توسط دشمنان برای نفوذ در فرهنگ، ریشههای اعتقادی و ملی هر جامعهای مورد هدف قرار گرفته شده است.
مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از اهداف همایش «حکمت اسلامی» را آشنایی بیشتر با هنرهای اسلامی و بررسی تعامل دین، علم و هنر دانست و خواستار تهیه تولیدات محتوایی مورد نیاز هنرپژوهان جامعه در سطح ملی و بینالمللی شد.
حمیدیفر با تأکید بر فلسفه هنر متذکر شد: در فلسفه هنر به سؤالات چیستی، معنایی و هستی شناختی و معرفتشناسی هنر توجه میشود و با تمایزگذاری میان علم، هنر و دین بخش اجتنابناپذیر در این حوزه را هنر درنظر میگیرد.
وی با اشاره به تعاملات دانشی در حوزه هنر تأکید کرد: واگرایی ارزشها در حوزه هنر موجب عدم ارتباط مؤثر مخاطب شده و مخاطب با تعامل دانش میتواند به اثرات پیامهای ارزشی آثار هنری پی ببرد.
مدیرکل پژوهش و تحصیلات تکمیلی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به علوم انسانی را یک اتفاق خوب قلمداد کرد و گفت: اندیشه تحول و تعالی در همه رشتههای علوم انسانی در کنار هنر و معماری و شهرسازی، اهمیت علوم انسانی را به طور خاص نشان میدهد.
حمیدیفر گفت: در حوزه اندیشه و نظریهپردازی، رویکردهای بومیسازی، بهروز بودن و تکیهمداری در هنر و معماری و علوم انسانی از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
وی ارتقای مسائل هنری با توجه تحول و تعالی دانشگاه و نگاه دستاندرکاران هنر به اسناد بالادستی دانست و گفت: اقدامات کلان بسته کاری پیشرفت مرجعیت ساز و تمدن آفرین با تولید دانش و محتوای آموزشی در راستای بومی سازی و تکیه سازی علوم انسانی و توانمندسازی اعضای هیئت علمی و تقویت تعامل مؤثر امکانپذیر است.
انتهای پیام/