دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1395 - 10:57

واردات لوازم آرایشی و مکمل‌های تغذیه‌ای ثبت نشده جرم محسوب می‌شود/ یک درصد از اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی به صدا و سیما اختصاص یافت

بهارستان نشینان در ادامه رسیدگی به مواد الحاقی لایحه تنظیم برخی از احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌ای کشور مواد الحاقی 20 و 21 را در جلسه علنی امروز به تصویب رساندند.
کد خبر : 81759

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا به موجب ماده الحاقی 20؛ هرگونه واردات تجاری، ذخیره‌سازی، توزیع، عرضه و فروش کالاهای دارویی، واکسن، مواد بیولوژیک، طبیعی و سنتی، مکمل‌های تغذیه‌ای، آرایشی، بهداشتی، غذایی و ملزومات و تجهیزات پزشکی که در سامانه رهگیری و کنترل اصالت طبق ضوابطی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام می‌کند، ثبت نشده باشد جرم محسوب می‌شود و با مجرم مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب1392/10/3 برخورد می‌شود. مسئولیت اجرای این ماده در مورد سموم و کود شیمیایی و همچنین کالاهای با مصرف دامی برعهده وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی است.


در ماده الحاقی 21 آمده است: کلیه دستگاه‌های اجرایی مشمول ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری مکلف‌اند یک‌درصد(1%) اعتبارات هزینه‌ای خود به‌استثنای فصول(1)، (4 )و (6 )را طی قراداد مشخص با سازمان صدا و سیما صرف تولید برنامه جهت فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی نمایند.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب