دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1401 - 06:15
جزء یک درصد دانشمندان قابل استناد جهان مطرح کرد؛

گذر زمان و تحول در اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی

گذر زمان و تحول در اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی
بهروز پارسامقدم معتقد است که با گذر زمان، شاهد تغییر شرایط اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی هستیم و دیگر مانند گذشته اشتغال آنان صرفاً به تدریس محدود نمی‌شود.
کد خبر : 817421

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ بهروز پارسامقدم عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان به‌تازگی در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار گرفت و به عنوان یک درصد دانشمندان قابل استناد جهان معرفی شد.

پارسامقدم دوره کارشناسی خود را در رشته ریاضی محض در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان تکمیل کرد و پس از آن برای گذراندن دوره کارشناسی ارشد و دکتری در شاخه ریاضیات کاربردی در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل شد.

او مدتی به عنوان پژوهشگر در دانشکده مکانیک دانشگاه پورتو کشور پرتغال مشغول به تحقیق بود و بر اساس این پیشینه، اکنون به عنوان استادیار در دانشگاه لاهیجان به تحقیقات خود در زمینه روش‌های عددی جدید و نظریه‌های کنترل برای سیستم‌های دینامیکی با عملگر‌های غیرمحلی و شبیه‌سازی مدل‌های تصادفی بر اساس شرایط محیطی با دیدگاه آماری، می‌پردازد.

ریاضیات منتهی‌الیه زیبایی است با نمایش قدرت کمال هر پدیده علمی در انتهای خلوص.

بهروز پارسامقدم از دانشمندان یک درصد قابل استناد جهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لاهیجان، درباره دلایل موفقیت خود بیان کرد که کنار گذاشتن باور‌های محدودکننده، استفاده درست از زمان، ایمان به مسیر انتخابی و اهدافی که برای خودمان تعیین می‌کنیم از عوامل عمده در موفقیت بوده است و تفاوت بعدی در باور‌های ماست.

وی عنوان کرد: با توجه به دانش و تخصص خود در زمینه حسابان کسری، حسابان تصادفی و روش‌های محاسباتی به طور مرتب برای انجام بررسی و داوری دستاورد‌های همتایان خود برای مجلات معتبر بین‌المللی در این زمینه، دعوت می‌شوم و سال‌های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ جزء یک درصد برتر داوران مقالات علمی دنیا در زمینه ریاضیات کاربردی معرفی شدم.

عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: آخرین پژوهش‌ها و تحقیقاتی که انجام داده‌ام، توسعه رویکرد‌های عددی برای مدل‌سازی پدیده‌های تصادفی و قطعی به منظور پیشبرد کاربرد‌های مهندسی و اقتصادی بوده که از اهمیت بین‌المللی برخوردار هستند.

پارسامقدم بیان کرد که در دنیای امروز، ریاضیات به طور گسترده در علوم مختلف به کار گرفته می‌شود و با پیشرفت تکنولوژی شاهد نسل جدیدی از ریاضیدانان در دانشگاه‌های دنیا هستیم. امروزه ریاضیدانان برای انجام محاسبات ریاضی پیچیده و مدل سازی ریاضی باید دانش قابل توجهی درباره برنامه‌نویسی رایانه‌ای به دست آورده و برای شناسایی، تحلیل و به کارگیری اصول اساسی برای مشکلات فنی بتوانند به خوبی استدلال کنند.

وی تشریح کرد: ریاضیدانان باید مهارت‌های ارتباطی لازم برای تعامل، تفسیر و تبیین راهکار‌های پیشنهادی را برای افرادی که ممکن است دانش گسترده‌ای درباره ریاضیات نداشته باشند، کسب کرده باشند؛ بنابراین با گذر زمان، شاهد تغییر شرایط اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی هستیم، دیگر مانند گذشته اشتغال فارغ‌التحصیلان رشته ریاضی صرفاً به تدریس محدود نشده و متخصصان در زمینه بررسی عددی، بهینه‌سازی و ریاضیات مالی در کارخانجات تولیدی و شرکت‌ها شرایط شغلی خوبی دارند.

به گفته عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، فقط آن دسته از ریاضیدانانی که به تدریس علاقه‌مند هستند در مدارس و دانشگاه‌ها به کار تدریس و تحقیق مشغول می‌شوند.

جزء یک درصد دانشمندان قابل استناد جهان یادآور شد که ریاضیات منتهی‌الیه زیبایی است با قدرت نمایش کمال هر پدیده علمی در انتهای خلوص.

انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۱ نظر
پروانه دریارو
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۰
۰
سلام و عرض ادب و احترام
استاد بزرگوار
شما بهترین هستید
با آرزوی موفقیت های بیشتر برای شما
قالیشویی ادیب