دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

معرفی کیت‌های پیشرفته تشخیص آلودگی‌های نیترات و نیتریت محصولات کشاورزی

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی hc دو نانوکیت پیشرفته تشخیص آلودگی‌های نیترات و نیتریت محصولات کشاورزی و کیت تشخیص بصری، سریع و ارزان آمونیاک حوضچه‌های پرورش ماهی رونمایی کرد.
کد خبر : 803612

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، سیدمجتبی خیام‌نکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که بسیاری از وعده‌های دولت طی همین مدت نسبتا کوتاه محقق شده است، اظهار داشت: از ویژگی‌های مشترک دولت سیزدهم با دولت شهید رجایی، اخلاص عمل است‌. باید مردمی بودن دولت سیزدهم در همه بخش‌ها، ظهور و بروز داشته باشد که البته برای مردمی بودن تحقیقات کشاورزی باید از همه ظرفیت‌های بخش کشاورزی به نحو احسن استفاده کرد و راهبردهای این حوزه باید متناسب با شاقول دولت باشد.

وی اظهارداشت: برای مردمی کردن تحقیقات کشاورزی باید تمام ظرفیت‌های موجود تحقیقاتی را در اختیار حوزه‌های اجرایی قرار دهیم. تجربه موفق شورای راهبردی تحقیقات در حوزه‌هایی مثل باغبانی، شیلات، دامپزشکی و ... که معاونین وزیر در هر شاخه ریاست آن را برعهده دارند، نشان می‌دهد که استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در هر بخش تخصصی کشاورزی تا چه حد در موفقیت آن موثر است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به توجه رئیس‌جمهور به بخش تحقیقات کشاورزی کرد و گفت: این توجه ویژه که نشان از اعتقاد و باور عمیق رییس‌جمهور به بخش تحقیقات دارد، ظرفیت کم‌نظیری است که می‌تواند اتفاقات بزرگی را رقم بزند. امروز در مقطعی هستیم که باید تغییر اولویت‌ها را تشخیص داده و در یک بازه زمانی میان‌مدت و بلندمدت به این اولویت‌ها پاسخ دهیم. راهبردهای ما تغییر کرده و ریل‌گذاری جدیدی در سازمان صورت گرفته که بر اساس آن محبوب‌ترین فرد و موسسه، آن است که دغدغه بیشتری برای حل مشکلات بخش‌های اجرایی داشته باشد.

به گفته وی، موسسات تحقیقاتی سازمان تات هم باید متناسب با تغییر راهبرد سازمان، راهبرد خود را تغییر دهند.

خیام‌نکویی در ادامه از اعطای برند سلامت تات به عنوان ضامن کیفیت محصولات کشاورزی از اواخر امسال خبر داد و گفت: اعطای این برند گامی در جهت مردمی کردن تحقیقات کشاورزی است.

وی خاطرنشان کرد: فناوری نانو هم با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی که دارد کمک بسیار موثری به حل مشکلات مردم می‌کند.

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این که در حال حاضر بخش قابل توجهی از تولیدات کشاورزی کشور تبدیل به ضایعات می‌شود، گفت: در دوره مدیریت خود در پژوهشگاه (دهه ۱۳۸۰) تحقیقات هسته‌ای را هم راه‌اندازی کردیم که بعدا منحل شد. درخواستم از رییس جدید پژوهشگاه این است که ارتباط با سازمان انرژی اتمی را مجددا پیگیری کند.

وی در ادامه با بیان این که یکی از رسالت‌های اصلی موسسات تحقیقاتی سازمان در سال جاری، راه‌اندازی ۴۰ مزرعه الگویی نوآوری در کشور است، اظهار داشت: ماموریت این مزارع رسوخ و ترویج دانش و فناوری در پهنه در اختیار مزرعه است‌.

خیام‌نکویی در پایان با ابراز خرسندی از تحول چشمگیری که در یک سال اخیر در وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توجه به تحقیقات صورت گرفته ابراز امیدواری کرد که روزی برسد که سازمان تات به واسطه عملکردش مثل نگینی در کل کشور بدرخشد و مردم نیز حاصل این درخشش را در سفره‌های خود ببینند.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب