دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محققان دریافتند؛

میگرن و سکته مغزی درنتیجه تغییرات آب و هوایی

میگرن و سکته مغزی درنتیجه  تغییرات آب و هوایی
تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد، تغییرات آب و هوایی میگرن، سکته مغزی و زوال عقل را شدیدتر و شایع‌تر می‌کند.
کد خبر : 815668

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، تحقیقات صورت گرفته نشان می‌دهد، تغییرات آب و هوایی میگرن، سکته مغزی و زوال عقل را شدیدتر و شایع تر می‌کند.

به گفته پژوهشگران، بیماری‌های عصبی مانند مولتیپل اسکلروزیس نیز با گرم‌تر شدن سیاره زمین افراد بیشتری را درگیر می‌‌کنند؛ مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری پیشرونده و با واسطه سیستم ایمنی است. این بدان معناست که سیستمی که برای سالم نگه داشتن بدن طراحی شده به اشتباه به قسمت‌هایی از بدن فرد حمله می‌کند که برای عملکرد روزمره حیاتی هستند. پوشش‌های محافظ سلول‌های عصبی آسیب می‌بینند که منجر به کاهش عملکرد مغز و نخاع می‌شود. ام اس یک بیماری است با علائم غیرقابل پیش بینی که از نظر شدت می‌تواند متفاوت باشد. در حالی که برخی از افراد خستگی و بی حسی را تجربه می‌کنند، موارد شدید ام اس می‌تواند باعث فلج، از دست دادن بینایی و کاهش عملکرد مغز شود.

محققان ۳۶۴ مطالعه را بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ به عنوان بخشی از این پژوهش بررسی کردند؛ افزایش هوا به میزان ۱.۵ درجه سانتیگراد منجر به افزایش ۱۲ درصدی پذیرش بیمارستانی در مبتلایان به زوال عقل شد.

این بررسی که در کلینیک کلیولند ابالات متحده صورت گرفته ادعا کرده است که تغییرات آب و هوا همچنین باعث کم‌آبی بدن می‌شود؛ بدن برای جبران آنچه از طریق عرق از دست می‌رود به آب بیشتری نیاز دارد و این روند کم آبی می‌تواند باعث سردرد و میگرن شود و در نتیجه به اعصاب فشار می‌آورد.

براساس داده‌های به دست آمده، رویدادهای شدید آب و هوایی و نوسانات دما با سکته‌های مغزی که مکرر و شدیدتر می‌شوند، میگرن بیشتر، بستری شدن بیماران زوال عقل و بدتر شدن مولتیپل اسکلروزیس مرتبط هستند. بیماری‌هایی مانند مننژیت، آنسفالیت، فلج اطفال نیز بیش از قبل شابع شده که همگی در اثر تغییرات آب و هوایی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب