دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آبان 1401 - 11:02
یادداشت؛

تهیه‌کنندگی صحنهٔ جنگ احزاب اسپاگتی با ۱۶ پرچم

تهیه‌کنندگی صحنهٔ جنگ احزاب اسپاگتی با ۱۶ پرچم
به‌منظور ساخت برنامه‌های جذاب تلویزیونی، معمولا توصیه می‌شود که در زمینهٔ اصلی (تم) برنامه از مفاهیمی استفاده شود که در تمام فرهنگ‌ها معنای مشترک دارند.
کد خبر : 811511

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ برای ساخت برنامه‌های سرگرم‌کننده و جذاب تلویزیونی که بتواند بازگشت سرمایه تهیه‌کننده را تضمین کند، معمولا توصیه می‌شود که در زمینهٔ اصلی (تم) برنامه از مفاهیمی استفاده شود که در تمامی فرهنگ‌ها تقریباً یک معنای مشترک دارند و اکثر مردم می‌توانند آن را درک کنند. ۳ مفهوم کلیدی پرتکرار در این فرایند عبارتند از: خشونت، سکس و ورزش.

به همین منظور در تصاویر تظاهرات اخیر مخالفان در برلین از زنان لیدر دارای پوشش زننده یا بدون پوشش که بددهنی می‌کنند و خشونت افراطی دارند، استفاده شده است.

خبر تکمیلی یکی از خبرگزاری‌‌ها در کشورمان، فهرستی از اسامی احزاب، کشور‌ها و تروریست‌های دارای پرچم را به میان آورده که با هیچ چسبی در کنار هم قرار نمی‌گیرند، زاویه‌های بسیار تندی نسبت به هم دارند و گاهی هم در جنگ با یکدیگر هستند.

ظاهراً این گروه‌ها قصد دارند با استفاده از حمایت‌های خارجی، یک نظام چهل ساله که سال‌هاست در منظومه قدرت‌های جهانی قرار دارد را سرنگون کنند، قدرت و جغرافیا را برادرانه بین خود تقسیم کنند، بدهی مادی و معنوی کشور‌های خارجی را بپردازند، با صلح و امنیت در کنار هم زندگی کنند، آزادی را به مردم هدیه بدهند، منافع خود را تأمین کنند (و البته پنهانی بگوییم، هزینه‌اش را از مردم بگیرند!)

بین پرچم‌های داخل میدان، طیفی از گروه‌های مختلف از همجنس‌بازان مهربان! گرفته تا تکفیری‌های بی‌رحم و ملیت‌های ترکیه و سوریه و شوروی قدیم دیده می‌شود. معلوم نیست این عده چگونه می‌خواهند بخش‌هایی از خاک ایران را به خود اضافه کنند یا اینکه مثل صهیونیست‌های بی‌وطن، دنبال یک محل سکونت می‌گردند.

گویا این عده فراموش کرده‌اند که آمریکا پس از اقدامات انگلستان در دوران قاجار و پهلوی اول، یک نقشهٔ مفصل برای تجزیه ایران طراحی کرد و ۷ کشور مستقل را در آن گنجاند و قصد داشت با کمک پهلوی دوم آن را اجرا کند؛ اما به موفقیت کامل نرسید.

اکنون قطعات آن نقشه را به بیش از دو برابر تقسیم کرده و عملاً اجازه نخواهد داد اثری از قدرت، ثروت و امکان نقش‌آفرینی برای سرزمین‌های تقسیم شده باقی بماند.

پس تجزیه‌طلبان چگونه روی نقشه‌های آمریکا و دوستانش حساب می‌کنند؟

چند نکته جالب دیگر هم در پرچم‌ها دیده می‌شود: اول اینکه در این پرچم‌ها اکثراً از ۳ رنگ سبز، سفید و قرمز استفاده شده و گاهی هم رنگ‌های بی‌هویت: آبی، مشکی و علامت ستاره به چشم می‌خورد. گویا طراحان این نقشه نتوانسته‌اند فرهنگ و هویت ملت یکپارچه ایران را تفکیک کنند.

دوم آنکه پرچم منافقین در تصویر‌ها نیست. شاید مأموریت دیگری برای آن‌ها در نظر گرفته شده باشد.

نکته آخر اینکه گروهک تجزیه‌طلب تازه وارد، سازمان جامعه آزاد دموکراتیک شرق کردستان وابسته به پژاک قصد دارد قطعاتی از ایران بزرگ را به قلمرو سرزمینی اش واقع در روستای خوران در کوهستان مرزی قندیل در شمال شرق عراق ضمیمه کند. اکنون نام این گروهک از وسعت سرزمینی اش بزرگ‌تر است.!

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب