۳ طرح فناورانه در آذربایجان شرقی به مرحله عملیاتی رسید
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از میانه، علیرضا رنجبران در بازدید یکروزه و نشست صمیمی با کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اظهار کرد: بحث و به انجام رساندن طرح پویش، راه نجات دانشگاه بوده و به شدت مورد استقبال صنایع قرار گرفته است. این طرح همان انگیزه است که باید آن را برای دانشجویان ایجاد کنیم و این امر بسیج همگانی میخواهد و واحدهای دانشگاهی نیز باید خود را به این سمت سوق دهند.
وی افزود: امروزه والدین دانشآموزان از دانشگاهها، تضمین آینده شغلی برای فرزندان خود میخواهند. اگر بتوانیم احساس تضمین آینده را برای خانوادهها به وجود بیاوریم، آن موقع اولیا رغبت بیشتری برای تحصیل فرزندان خود در دانشگاه آزاد اسلامی نشان میدهند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی یک خانواده هستند و نگاه به واحدها، نگاهی استانی است و همه مسائل و مشکلات استان را جزء مسائل دانشگاه آزاد میبینیم. اگر تدوین بودجه سالانه به درستی و صحیح مورد مطالعه قرار گیرد، یکسری واقعیتها مشخص میشود که میتوانیم بر اساس آن تصمیم بگیریم.
رنجبران ظرفیتهای واحدهای دانشگاهی استان را بسیار مناسب و مطلوب عنوان کرد و ادامه داد: بزرگترین ظرفیت ما در استان، نیروی انسانی است. یک هزار و ۹۲۵ کارمند و یک هزار و ۶۰۰ هیئت علمی داریم که اگر این مجموعه به درستی مدیریت شوند به توانمندی بالایی میرسیم؛ اما اگر غیر از این باشد، تهدید است.
وی با اشاره به سه طرح بزرگ در حال انجام دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بیان کرد: طرحهای توسعه جلبک، مخازن کامپوزیتی فشار سنگین و تمام رباتیک برای تراکتورسازی جزء طرحهای بزرگ استان بوده که در حال عملیاتی شدن هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه گام اول در دانشگاه آزاد اسلامی شهریه است، تأکید کرد: همه همکاران دانشگاهی باید با تکریم دانشجو به جذب دانشجو اهتمام بورزند و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای درآمد غیرشهریهای بسیار بالاست؛ زیرا آیتمهای مختلفی در این باره دارد و این فرصتی بوده که بتوانیم به سرعت رشد کنیم.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/