دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با حضور مسئولان صورت گرفت؛

رونمایی از طرح پایش و پویش دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

طرح پایش و پویش دبیرخانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در راستای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان در دانشگاه با حضور معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.
کد خبر : 621634
جعفر رحمانی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، جعفر رحمانی‌کهنموئی رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در مراسم رونمایی از طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به روند اشاعه این طرح‌ اشاره کرد و گفت: ابتدای سال ۱۴۰۰ که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی جلسه‌ مجازی با رؤسای دانشگاه آزاد در مراکز استان‌ها برگزار کرد از اجرای موفق این طرح در استان اصفهان سخن گفت و اجرای گام دوم طرح پویش را به استان آذربایجان‌ شرقی و ۹ استان دیگر ابلاغ کرد.




بیشتر بخوانید:


گشایش ۲ مدرسه عالی مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز


بطحایی: در تحول سیستم آموزشی عقب هستیم




وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی به‌عنوان یکی از پیشگامان طرح پویش با بسیج ارکان دانشگاه و تشکیل شورای سیاست‌گذاری پویش استان، اجرای این طرح را آغاز کرد و بعد از معرفی این‌جانب به عنوان مجری طرح از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مأموریت یافتیم که شیوه‌نامه طرح پویش استان را تدوین کنیم که در گام بعدی این شیوه‌نامه در قالب سامانه نرم‌افزاری تحت وب‌ طراحی و توسط معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه و در حضور مدیران کل و مسئولان استانی و اصحاب رسانه در سالروز تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از آن و سند پویش استان رونمایی شد.


رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی افزود: طرح پویش عبارت است از کارآموزی در صنعت که نسبت به کارآموزی‌های اجراشده در سرفصل رشته‌های دانشگاهی، مزایایی دارد؛ نخست انتخاب واحد کارآموزی پویش اختیاری و رایگان است؛ دوم دانشجو در محیط کار واقعی حداقل دو روز در هفته کار می‌کند که منجر به مهارت‌آموزی او می‌شود و سوم به‌طور غیرمستقیم از کارفرمایان صنایع حق‌الزحمه‌ای دریافت می‌کند که به حساب شهریه دانشجو منظور می‌شود و چهارم دانشجو به‌دلیل کسب مهارت‌های لازم در اولویت استخدام صنایع قرار می‌گیرد.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز مطرح کرد: از سوی دیگر کارفرمایان صنایع نیروی کار ارزان و باانگیزه در اختیار دارند که مشمول قوانین دست و پاگیر کارگری و کارفرمایی نیست که می‌توان آن را از دیگر مزایای طرح پویش نامگذاری کرد.


رحمانی‌کهنموئی بیان کرد: در طرح پویش نظارت و تأیید انتخاب واحد کارآموزی و ثبت نمره نهایی بدون تأثیر در معدل برعهده معاونت آموزشی، ایجاد دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی مکمل بر عهده معاونت مهارتی، اخذ فرصت‌های کارآموزی از صنایع بر عهده ارتباط با صنعت و معاونت پژوهشی، پیگیری بیمه دانشجویی بر عهده معاونت فرهنگی دانشجویی‌، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تراکنش‌های مالی طرح بر عهده معاونت اداری مالی، تهیه و تأیید تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای همکاری بر عهده اداره حقوقی و نظارت و راهبری بر عهده دبیرخانه برنامه علمی به‌عنوان مجری طرح پویش استان گذاشته شده است.


وی با اشاره به اینکه در مختصات سند پویش قرار است تا مشکلاتی که در دوره‌های قبل کارآموزی بود، برطرف شود، افزود: دانشگاه با مأموریت‌های پایش، پویش و رویش مصمم است به دانشگاه حل‌مسئله، دانشگاه مهارت‌محور، اشتغال‌آفرین و پویا تبدیل شود.


این مسئول ادامه داد: در تکمیل طرح پویش، دانشجو به‌صورت اختیاری با پرداخت مبلغ حداقلی ۱۲ درصد مشمول بیمه تأمین اجتماعی می‌شود که مطمئنا با استقبال دانشجو و خانواده‌ها همراه است.


رئیس دبیرخانه برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در این طرح پیش‌بینی شده که از ظرفیت‌های خالی آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی و دانشکده‌های مهارتی برای مهارت‌آموزی‌های مکمل استفاده شود.


رحمانی تأکید کرد: دانشجویانی در طرح پویش به مراکز صنعتی معرفی می‌شوند که حتماً تجربه کار در صنعت را داشته باشند و برای دانشجویان علاقه‌مند در حوزه صنعت که تجربه و یا هیچ مدرکی ندارند، قرار است دوره‌های کوتاه‌مدت با حداقل هزینه برگزار شود.


به گزارش آنا، طرح پایش و پویش دبیرخانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در راستای اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان در دانشگاه با حضور جمعی از مسئولان استانی و سیدمحمد بطحایی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.



انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب