فروش شارژ تلفن همراه، ترفندی برای کلاهبرداری
به گزارش گروه اجتماعی آنا، امیر جلالی بیان داشت: در پی مطرح شدن شکایات مبنی بر خالی شدن حساب برخی افراد، تحقیقات در این خصوص آغاز شد. تحقیقات نشان داد شخصی با راهاندازی یک سایت و ادعای فروش شارژ تلفن همراه، اطلاعات حساب بانکی افراد را به دست آورده و از طریق این اطلاعات به دست آمده، اقدام به برداشت از حساب این افراد کرده است.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز اعلام کرد: این سایت به گونهای طراحی شده بود که افراد برای پرداخت مبلغ وارد صفحه پرداختی میشدند که در قالب و شکل بانکهای کشور بود حال آنکه این فضا نه تنها مربوط به بانکهای کشور نبوده بلکه بستری برای کلاهبرداری این فرد شیاد بوده است.
وی در توصیه به شهروندان اظهارداشت: شهروندان عزیز لازم است در خریدهای اینترنتی و پرداختهای غیرحضوری بدون اطمینان کامل از سایت مورد مراجعه، اقدام به انجام عملیات بانکی نکنند.
جلالی تصریح کرد: در مراجعه به سایتهای اینترنتی به نماد الکترونیک توجه فرمایید چراکه این نماد نشانهای نمادین است که تنها توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر شده است و به کسب و کارهای مجازی (کسب و کار اینترنتی و موبایل) مجاز با هدف ساماندهی، احراز هویت و صلاحیت آنها اعطا میشود.
وی یادآورشد: این نماد پس از بررسی درگاه (وبسایت) و احراز هویت و صلاحیت مالک (حقیقی یا حقوقی) آن برای مدت یک سال صادر میشود، حتی تعداد ستارههای نماد، سطح اعتماد و کیفیت عملکرد وب سایت را نشان میدهد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان البرز یادآورشد: بی توجهی به هشدارهای دادستانی و پلیس فتا سبب میشود تا افراد در مراودات اجتماعی و اقتصاد حوزه مجازی دچار مشکل شوند.
انتهای پیام/