طراحی و ساخت ماشینآلات صنعتی با یک چهارم قیمت نمونه خارجی
عباس ایمانیمقدم مدیرعامل شرکت شرکت «آروین صنعت کاوه» در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در اراک با تشریح فعالیتها و محصولات این شرکت اظهار کرد: این شرکت مستقر در پارک علم و فناوری استان مرکزی با کارگاهی در قطب صنعتی اراک با سه هیئتمدیره، سال ۱۴۰۱ راهاندازی شده و قادر به طراحی و ساخت ماشینآلات صنعتی و رینگساز است که از مرحله طراحی تا اجرا را در این شرکت انجام میشود.
وی با بیان اینکه مشاوره در طرحهای صنعتی، طراحی و تولید ماشینآلات و کار اجرا نیز از فعالیتهای این شرکت است، اضافه کرد: پروژههای تولید ماشینآلات با خرید مواد خام آغاز و با انجام کارهای صنعتی و ریختهگری براساس استانداردهای جهانی ساخته میشوند. طراحی و ساخت ماشینآلات صنعتی در واقع جزئی از علم مهندسی است که با همکاری مهندسان یک دستگاه صنعتی کاملاً جدید ساخته میشود و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
این فعال صنعتی مطرح کرد: خط مشی شرکت همواره ارائه محصول باکیفیت در کمترین زمان و با قیمت رقابتی است و مهمترین هدف این واحد صنعتی بهبود سطح کیفیت و کمیت محصولات تولیدی است تا بتوانند رضایت مشتریان را کسب کنند.
ایمانیمقدم با اعلام اینکه محصولات تولیدی در شرکت نفت و گاز، صنایع ریلی و صنایع هوافضا کاربرد دارد، درباره صادرات محصولات شرکت آروین صنعت کاوه افزود: اکنون بخش بازرگانی شرکت آروین صنعت کاوه در بخش خارجی فعال شده و به سرعت در حال مذاکره و بررسی با طرفهای خارجی خود هستیم.
وی تأکید کرد: محصول تولیدی شرکت از نظر قیمت نهایی یک چهارم قیمت نمونه خارجی با همان کیفیت است و اکنون با کشورهای اسپانیا و ایتالیا در حال مذاکره و بررسی هستیم تا در صادرات به کشورهای خارجی محصولات خود را در بازارهای جهانی عرضه کنیم.
این مسئول حوزه صنعت توضیح داد: با توجه به اینکه تولید داخل مقرون به صرفه است با طراحی و ساخت ماشینآلات در کشور محصول از لحاظ فنی بومیسازی میشود و سرویسدهی پس از نصب و نگهداری آن بسیار کمهزینهتر از نمونه خارجی است.
وی مطرح کرد: شرایط تحریم این فرصت را برای ما ایجاد کرد تا شرکت دیده و به دانش جوانان و مدیران این شرکت اعتماد شود، امیدواریم در صورت رفع تحریمها همچنان توجه به تولید بومی ادامه پیدا کند.
مدیرعامل شرکت شرکت آروین صنعت کاوه افزود: تمامی ارگانها با شرکت نهایت همکاری را داشتند و از لحاظ قانونی و اداری مشکل خاصی نداشتیم، بهخصوص پارک علم و فناوری همواره پشتیبان ما بوده و خوشحالیم که شرکتهای دانشبنیان حمایت میشوند؛ اما مشکل جدی برای راهاندازی ماشین طراحی شده مخصوص در شرکت ۳ تا ۵ میلیارد تومان منابع مالی نیاز داریم که امیدواریم پارک علم و فناوری و سایر ارگانها و مسئولان استانی حمایت لازم را انجام دهند.
گفتوگو از ابوالفضل اکبری
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/