دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 مرداد 1401 - 08:32
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

تبدیل ماشین‌آلات «CNC» سنگین به چندمنظوره رومیزی/ ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک ساخته شد

تبدیل ماشین‌آلات «CNC» سنگین به چندمنظوره رومیزی  ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک ساخته شد
فعال حوزه صنعتی از تبدیل ماشین‌آلات سی‌ان‌سی سنگین به چندمنظوره رومیزی و ساخت 35 دستگاه در این راستا خبر داد و گفت: تاکنون ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک هم ساخته‌ و روانه بازار کرده‌ایم.
کد خبر : 801638

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ امیرمحمد غلامرضایی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرانزلی و مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نوآوران ساخت اسپیتاس» مستقر در کارخانه نوآوری استان گیلان به صورت تخصصی به ساخت ماشین‌آلات سی‌ان‌سی می‌پردازد.

غلامرضایی که از سال ۱۳۹۴ وارد حوزه صنعت شده و با گذراندن دوره‌های مرتبط در زمینه مهندسی، مهارت و فنون لازم را کسب کرده است در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره زمینه فعالیت خود اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ با ارائه طرح دستگاه سی‌ان‌سی چندمنظوره رومیزی به‌عنوان واحد فناور پارک علم و فناوری استان گیلان شناخته شده و بیش از ۳۵ دستگاه ساخته و به فروش رساندم.

وی با بیان اینکه تاکنون هفت کارگاه با هدف توسعه کسب‌و‌کار‌های کوچک راه‌اندازی کرده‌ام، اضافه کرد: علاوه بر موارد ذکرشده در آستانه ورود به کارخانه نوآوری استان گیلان، موفق به کسب تأییدیه از سوی معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور شدم.

این جوان فناور و صنعتگر عنوان کرد: ماشین‌آلات سی‌ان‌سی از دستگاه‌های مهم در صنایعی مانند چوب و فلزات بوده که برای ساخت قطعات، برش‌کاری و ماشین‌کاری‌های تخصصی بدون دخالت دست مناسب است. با تغییر فرمت این دستگاه‌ها از حالت تمام صنعتی سنگین به مدل میان‌رده رومیزی، امکان استفاده از این ماشین ارزشمند را با قیمت بسیار مناسب برای تمامی افراد فراهم کرده‌ایم.

تبدیل ماشین‌آلات سی‌ان‌سی سنگین به چندمنظوره رومیزی/ تاکنون ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک ساخته‌ام

ساخت ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک

فعال حوزه صنعتی با بیان اینکه تاکنون ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک ساخته و سابقه راه‌اندازی کارگاه‌های ساخت قطعات، قالب‌های صنعتی و تولیدی را داریم، مطرح کرد: از سال ۱۳۹۵ به‌عنوان مدرس حوزه صنعت مشغول به کار شده و با بسیاری از مؤسسات، دانشگاه‌ها و مراکز صنعتی همکاری داشته‌ام.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «نوآوران ساخت اسپیتاس» در پاسخ به این سؤال که این شرکت چه نقشی در کسب درآمد‌های غیر‌شهریه‌ای دانشگاه داشته است، تبیین کرد: در صورت اخذ مجوز راه‌اندازی مرکز کارآفرینی برای کوچک‌ترین واحد دانشگاهی درآمد بالای ۲۰ میلیون تومان را پیش‌بینی می‌کنیم که این کار از طریق تولید فرآورده‌های مختلف و برگزاری دوره‌های تخصصی صورت می‌گیرد.

غلامرضایی درباره موانع و مشکلات پیش‌ روی شرکت فناور متبوع خود مطرح کرد: به‌دلیل تحریم‌های سخت و مشکلات واردات، قیمت سی‌ان‌سی‌های خارجی بسیار سرسام‌آور بوده و توان خرید را از واحد‌های تولیدی گرفته است.

وی تشریح کرد: علاوه بر این، نبود گارانتی و خدمات تعمیر و آموزش راه‌اندازی دیگر مشکلات تولیدکنندگان ایرانی است و اغلب تولیدکنندگان به‌دلیل محدودیت فضای کارگاهی قادر به استفاده از دستگاه‌ها نیستند.  

تبدیل ماشین‌آلات سی‌ان‌سی سنگین به چندمنظوره رومیزی/ تاکنون ۱۶۰ دستگاه در حوزه مهندسی مکانیک ساخته‌ام

سازنده ماشین‌آلات صنعتی در پاسخ به این سؤال که شرکت و محصول شما چه نیازی از نیاز‌های مردم را مرتفع می‌کند؟ به آنا گفت: مدل داخلی با کیفیت خارجی و قیمت مقطوع ماشین‌آلات «CNC» را ارائه کرده و اندازه‌های خارج از اندازه‌های معمول، مناسب با فضای کاری هر مشتری را طراحی کرده و می‌سازیم تا هر فردی قادر به کار با این دستگاه‌ها باشد.

این فناور حوزه صنعت نبود حمایت مالی از سوی مراکز و نهاد‌های ذی‌ربط به‌منظور ساخت خط تولید انبوه، ناپایداری بازار در تهیه مواد اولیه و وجود واسطه‌هایی که مانع فروش محصولات به‌دلیل واردکردن ماشین‌آلات با سود فراوان هستند را از مهم‌ترین موانع پیشرفت واحد‌های تولیدی دانش‌بنیان و تجاری‌سازی محصولات عنوان کرد و از مسئولان تقاضا کرد علاوه بر ایجاد فضایی امن برای تولید‌کنندگان، زمینه اعتماد مردم به تولیدکنندگان داخلی و محصولاتِ آنان را فراهم کنند.

غلامرضایی، ایجاد مراکز کارآفرینی توسط دانشجویان و استادان با تضمین درآمدزایی را از راهکار‌های رشد و شکوفایی مراکز رشد در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد و درباره تأثیر شیوع ویروس کرونا بر فعالیت خود گفت: شیوع بیماری کرونا با وجود ایجاد تمامی مشکلات، موجب توسعه کسب و کار‌های خانگی شده و بر فروش محصولات ما تأثیر مثبت داشته است.

وی با تأکید براینکه تولیدکنندگان ایرانی از دانش و مهارت لازم برخوردار هستند، افزود: مسائل متعدد مانند مشکلات مالی، پرداخت مالیات و... موجب ناامیدی تولیدکنندگان و توقف فعالیت تولید آنان می‌شود.

گفت‌وگو از حمیدرضا ساسانیان

انتهای پیام/۴۰۷۸/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب