عامل مهم مهاجرت نخبگان در دانشگاهها
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، سید حسن قدسی پور در جلسه نشست جمعی از استادان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با رئیس جمهور که در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد گفت: یکی از این اقدامات هوشمندسازی، پروژههای عملیاتی در شرکت معدنی چادرملو است که برنامه داریم تعدادی از خطوط فرآوری این معدن را مکانیزه و هوشمند سازی کنیم.
قدسی پور با اشاره به ساخت ابرریانه سیمرغ توسط متخصصان دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: ابر رایانه سیمرغ جزو ۱۰۰ ابررایانه جهان است که این پروژه در مسائلی مانند هوش مصنوعی، کلاندادهها و اینترنت اشیا کاربرد دارد و زمینه پیشبینی هوا، تحلیل زمینشناسی، زلزلهشناسی و تحلیل دادههای ژنتیکی را بر بستر داده فراهم میکند.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در بحث جذب هیئت علمی مشکلات عدیدهای وجود دارد که این امر باعث کاهش اعضای هیئت علمی جوان دانشگاهها شده است.
وی این معضل را ناشی از مهاجرت اساتید جوان به خارج از کشور ذکر کرد و گفت: وجود مشکلات معیشتی، درآمد پایین، مشکل مسکن و همچنین وجود جاذبههای فراوان در خارج از کشور، از دلایل مهاجرت اساتید به خارج از کشور است.
قدسی پور تاکید کرد: برای جلوگیری از این امر باید مشکلات آنان را مرتفع کنیم و جاذبههایی را برای ماندن و خدمت به کشور ایجاد کنیم.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/