نشست مستندسازی عملکرد دانشگاه در دوره کرونا چگونه گذشت؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ارومیه، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در نشست مستندسازی عملکرد دانشگاه در دوره کرونا با اشاره به ظهور و بروز کرونا از اواخر سال ۹۸ عنوان کرد: دانشگاه به عنوان یکی از پرمخاطبترین نهادها در دوران شیوع کرونا به شدت تحت تاثیر شرایط قرار گرفت.
مهدی زواری با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی امر آموزش مجازی را بسیار جدی پیگیری کرد و میتوان ادعا کرد که در این حوزه پیشتاز بود افزود: برخی دانشگاهها که وظیفهی آنها آموزش مجازی بود خیلی دیرتر از دانشگاه آزاد اسلامی توانستند با ظرفیت کامل به تدریس مجازی بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بلافاصله پس از همه گیری کرونا به سمت آموزش مجازی حرکت و در این راستا در راستای آموزش مجازی، فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی عملکرد قابل قبولی را ارائه کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با اشاره بر راهبردها و سیاستهای اتخاذ شده در تداوم بحران گفت: پیگیری و اجرای واکسیناسیون دانشجویان و اعضای هیات علمی و مربیان پرخطر و نیز دانشجویان رشتههای علوم پزشکی، اجرای آموزش مجازی و ترکیبی با استفاده از تمام ظرفیت دانشگاه و پاسخ دهی آنلاین جهت جلوگیری از مراجعه حضوری به دانشگاه و به حداقل رساندن مراجعات، اقدام در جهت تولید و تامین اقلام مورد نیاز و وسایل بهداشتی و ضدعفونی برای کارکنان و نیز تامین خدمات به اقشار کم درآمد از جمله تولید جهادی ماسک در دانشگاه از اهم اقدامات واحد در دوران کرونا بود.
وی با تشریح اقدامات دانشگاه در راستای سرعت عمل و واکنش در برابر شیوع کرونا عنوان کرد: غربالگری موارد ابتلا، ضدعفونی اماکن پرتردد برای دانشجویان، تعامل با ستاد مبارزه با کرونا برای انجام پروتکلهای بهداشتی، اخذ مجوز و راه اندازی کارگاه تولید ماسک در دانشکده علوم پزشکی، ایجاد مرکز واکسیناسیون شهید امینی در محوطه دانشگاه از جمله مواردی است که میتوان سرعت عمل دانشگاه را در تداوم بحران در حد مطلوب ارزیابی کرد.
زواری همچنین مدیریت بحران برای حل مشکل آموزشی از طریق آموزش و ارائه مشاوره آنلاین، بستر سازی آموزش مجازی- ترکیبی از طریق سامانه وادانا و محیطهای آزمایشگاهی عملی و بالینی بیمارستانی با رعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی، ارائه خدمات کنترل شیوع ویروس کرونا به اقشار کم درآمد و حاشیه نشین از طریق توزیع بستههای حاوی ماسک، الکل و دستکش را از مهمترین تصمیمات و سیاستهای دانشگاه در راستای کاهش مشکلات پاندمی برشمرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بیان کرد: از اوایل امسال و با پایدار شدن شرایط کرونایی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی از پیشگامان آموزش حضوری بود و تمام توان خود را در حضوری شدن کلاسها به کارگرفت.
وی با بیان اینکه تمام کلاسهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از ۱۴ فروردین ماه سال جاری به صورت حضوری برگزار شد، افزود: پیش بینی میشود از مهرماه سال جاری و با توجه به دستورالعمل حضوری شدن دانشگاه ها، تامام کلاسهای واحدهای دانشگاهی با ظرفیت کامل حضوری برگزار شود.
محمد غفاری هم با قدردانی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در دوران کرونا عنوان کرد: دانشگاه با برنامه ریزیهای به موقع و عملکرد مناسب در پاندمی کرونا اعتماد عمومی مردم را به دست آورد.
مدیرکل دفتر تحلیل نظارت بر امور اقتصادی و زیر بنایی هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: همین اعتماد عمومی موجب اجرای طرحهای ملی توسط دانشگاه و کسب درآمدهای غیرشهریهای که یکی از سیاستهای اصلی دانشگاه در راستای افزایش درآمد است شد.
این مقام دانشگاهی با بیان اینکه هیات موسس کمک شایانی به تسریع روند پیگیری برنامهها و اهداف این دانشگاه خواهد کرد، گفت: با برنامهریزیهای دقیق هیئت موسس بیش از پیش وظیفه اصلی خود در حوزه نظارت با اثر گذاری لازم را به پیش خواهد برد.
مسئول نهاد نمایندگی، ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: رابطه نزدیکی میان عبادت و تقوا و پرهیز از گناه و پرورش فضایل اخلاقی دیده میشود و نشان میدهد کسانی که می. خواهند به تهذیب نفس راه یابند باید از درِ عبودیت و پرستش خداوند وارد شوند.
حجت الاسلام سجاد بیگی عنوان کرد: عبادت از عقیده برمیخیزد و ثمرهاش بهصورت ملکات فاضلۀ اخلاقی تجلی مییابد. از سوی دیگر روح را صیقل میدهد و اعتقادات دینی را مستحکم میکند و انسان در سایه آن هر لحظه به سوی قرب الهی حرکت میکند.
وی با بیان روایتی از امام سجاد (ع) افزود: دو قطره در نزد خداوند بسیار با ارزش است یکی قطره خونی که در راه خدا ریخته میشود و دیگری قطره چشم که در سیاهی شب در حال عبادت از چشم جاری میشود.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه نیز در ادامه بیان کرد: در سطح استان ۲۰ مدرسه سما، ۲ هزار و ۷۰۰ دانش آموز و ۴۸۰ نفر کادر معلم، دبیر و عوامل اجرایی مشغول فعالیت هستند.
مجتبی مددیار با اشاره به عملکرد مطلوب مدارس سما در دوران همه گیری کرونا و استفاده از نرم افزارهای مختلف در جهت استمرار آموزش مجازی تاکید کرد: آذربایجان غربی رتبه چهارم در ارزیابی کلی شاخصهای مدارس سما در سطح کشور را کسب کرد.
وی ادامه داد: این رتبه نشان میدهد علی رغم شیوع کرونا و افول شاخصهای آموزشی، مدارس سما با صعود ۶ پلهای از رتبه دهم در رتبه چهارم شاخصهای کلی قرار گرفت که این مهم حاصل تلاش شبانه روزی همکاران مدارس سما و معلمان دلسوز است.
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان غربی تاکید کرد: مدارس سما استان در دوران کرونا، ۲ رویداد مهم ملی جشنواره دست سازهها و اختراعات و مدیریت مدارس در کرونا و پساکرونا را برگزار کرد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/