دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 شهريور 1401 - 14:08
رئیس سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاحیه نخستین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان بین‌الملل:

ورزش بهترین مجرا برای در کنار هم قرار گرفتن ملت‌ها است

ورزش بهترین مجرا برای در کنار هم قرار گرفتن ملت‌ها است
داداش‌پور با اشاره به اینکه تلاش داریم با برگزاری این المپیاد عنصر وحدت در میان دانشجویان بین‌الملل‌ تقویت شود، گفت: در واقع ورزش بهترین محمل و مجرا برای وحدت اذهان و در کنار هم قرار گرفتن ملت‌ها است.
کد خبر : 803873

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، آیین افتتاحیه نخستین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان بین‌الملل سراسر کشور، با حضور هاشم داداش‌‎پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

داداش‌پور در این آیین با اشاره به اینکه از ابتدا سعی کردیم در کنار دانشجویان قرار بگیریم، گفت: به همین منظور برنامه‌های متنوعی را تدارک دیدیم که از جمله آن‌ها المپیاد دانشجویان بین‌الملل است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: ما محدود به این حوزه نخواهیم بود و در تدارک این هستیم که بتوانیم در سال آینده المپیاد همبستگی دانشجویان کشور‌های اسلامی را برگزار کنیم به نظر بنده این اتفاق مبارکی است تا این المپیاد به حوزه‌های دیگر تعمیم داده شود.

وی تصریح کرد: هر فردی همواره با سه ورزش سر و کار دارد، اولین ورزشی که هر فرد با آن روبه رو است مربوط به ورزش جسم می‌شود که بخشی از جوانان به آن می‌پردازند، این در حالی است که درصدی از جمعیت جوان ما با اینکه انرژی فراوانی دارند آن را در حوزه ورزش صرف نمی‌کنند. دومین ورزش، ورزش ذهن و سومین آن ورزش روح است که ما به هر سه ورزش نیازمندیم به طوری که این سه ورزش در در کنار هم و با ترکیب یکدیگر می‌توانند به انسان کمک کنند. ورزش جسم تن سالم، ورزش ذهن فکر پرنشاط و ورزش روح، روح بالامرتبه را برای وجود انسان به ارمغان می‌آورد.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: به‌طور طبیعی در دل هر فعالیتی که در حوزه دانشجویان برگزار می‌شود اهداف متفاوتی نهادینه شده است؛ اولین هدف ما در المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل که انتظار داریم اتفاق بیفتد، شناخت دانشجویان بین‌الملل از یکدیگر است که هرچه بیشتر سبب افزایش تعامل بین آن‌ها می‌شود.

داداش‌پور افزود: نکته دومی که ما در این المپیاد به دنبال آن هستیم تقویت عنصر وحدت است. به نظر بنده جمع‌های این‌چنینی در سراسر کشور به وحدت جمعی کمک شایانی می‌کند در واقع ورزش بهترین محمل و مجرا برای وحدت اذهان و در کنار هم قرار گرفتن ملت‌ها است.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: نکته سوم نیز این است که با در کنار هم قرار گرفتن دانشجویان از ملت‌هایی با فرهنگ‌های نزدیک و مشابه به هم، یک فضای جدید اسلامی در جهان اسلام ایجاد می‌شودکه نتیجه آن ایجاد وحدت و تعامل در میان دانشجویان است، نهایتا در این المپیاد‌ها خاطره‌های زیادی شکل می‌گیرد و روایت‌های دلنشینی ساخته می‌شود که همیشه در اذهان باقی می‌ماند.

وی خاطر نشان کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم در اختتامیه این المپیاد انتخابگر دومین میزبان این رویداد فرهنگی-ورزشی اعلام شود تا با در اختیار داشتن زمان بیشتر این المپیاد باشکوه‌تر برگزار شود.

حشمت‌الله علی‌نژاد، رئیس دانشگاه مازندران نیز در این آیین، ضمن خیرمقدم به دانشجویان ورزشکار و مسوولان حاضر گفت: از سال ۱۳۹۲ المپیاد‌های سه‌گانه را در کشور داشتیم که به‌علت شیوع ویروس منحوس کرونا، دو سالی بود که المپیاد‌ها تعطیل شده بود.

وی تصریح کرد: پس از بهبود اوضاع، به همت سازمان امور دانشجویان، علاوه بر المپیاد‌های هفتگانه، اولین المپیاد فرهنگی - ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد که ما اکنون افتخار میزبانی این المپیاد را در دانشگاه مازندران داریم و امیدواریم که میزبان خوبی برای دانشجویان ورزشکار باشیم.

رئیس دانشگاه مازندران در پایان اظهار کرد: حدود ۳۵۴ نفر از ۸ کشور در این ایام مهمان ما هستند که برای آنان آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم چند روزی که در خدمت‌شان هستیم با شور، اشتیاق و لذت سپری شود و خاطره خوشی برای‌شان به یادگار بماند.

گفتنی است، نخستین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشجویان بین‌المللی، در بخش پسران از ۷ تا ۱۲ شهریورماه و در بخش دختران از ۱۳ تا ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۱ در رشته‌های ورزشی والیبال، بسکتبال سه نفره، تنیس روی میز، شطرنج، و دو و میدانی برای هر دو بخش دختران و پسران و رشته مینی فوتبال برای دانشجویان پسر و به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب