ارزیابی عملکرد علمی پژوهشی یک دانشگاه/ از دستاوردهای تحول و تعالی تا آمایش و کارآفرینی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از حاجیآباد، حاجی آباد شمالیترین شهرستان استان هرمزگان و همجوار استانهای کرمان و فارس است. و به دلیل همجواری و محاصره شدن در کوهستان از دیگر مناطق این استان هوای بسیار خنکتری دارد. مرکز شهرستان حاجیآباد در مسیر ترانزیتی کشور واقع شده و محور اصلی جنوب به شمال کشور از این شهر عبور میکند.
فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد در این شهر از سال ۱۳۸۳ آغاز شد و ساختمان و فضای آموزشی و اداری نیز شهریور ۱۳۹۱ مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد ۳۴۲ هزار و ۵۴۵ متر مربع مساحت دارد که از این مقدار ۳۰۰ هزار مترمربع آن مزرعه کشاورزی است و باقی برای فضای ساختمانی دانشگاه در نظر گرفته شده است.
این دانشگاه در سالهای فعالیت خود توانسته پنجهزار نفر را آموزش دهد و هفت عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد حضور دارند. به بیان دقیقتر در این دانشگاه دو استادیار، پنج مربی و ۳۰ استاد مدعو در تحقق اهداف دانشگاه همکاری دارند.
از بدو فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد تا امروز ۴۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ۱۵ کنفرانس علمی داخلی و خارجی و پنج مقاله ISI و علمی ـ پژوهشی در سال گذشته ارائه شده است.
خبرنگار آنا در این راستا با محمد حیدری نارمندی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد گفتوگویی را ترتیب داده است.
حیدری نارمندی از اخذ مجوز پنج رشته جدید در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد خبر داد و اظهار کرد: با مجوز شورای گسترش، آمایش و برنامهریزی و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی، چهار رشته کارشناسی پیوسته مهندسی برق، روانشناسی، حقوق، زمینشناسی و یک رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی اجرایی عمران به رشتههای این دانشگاه افزوده شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد یادآور شد: البته ۱۹ رشته مانند آموزش ابتدایی، برق، حسابداری، کامپیوتر، مکانیک، معماری، ساختمان، کشاورزی، تکنولوژی موادغذایی، معماری سنتی، تولید و بهرهبرداری گیاهان دارویی و... در مقاطع مختلف کاردانی و کارشناسیناپیوسته در این واحد ارائه میشود که با احتساب رشتههای جدید به ۲۴ رشته کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته افزایش یافته است.
حیدری نارمندی با اشاره به برنامه پنجساله سند طرح تحول و تعالی تشریح کرد: افزایش کیفیت در آموزش، افزایش طرحهای تحقیقاتی بروندانشگاهی، برگزاری جلسات مستمر با مدیران، دهیاران و بخشداران در سطح شهرستان، تجهیز و بهروزرسانی کارگاهها و آزمایشگاهها، افزایش امکانات رفاهی و تحصیلی از قبیل پرداخت تسهیلات به دانشجویان، تأسیس مدرسه دخترانه سما، کاشت گیاهان دارویی وانعقاد تفاهمنامه متعدد با مراکز علمی، دولتی، صنعتی و فرهنگی در راستای تحقق طرح «هر دانشجو یک مهارت» بهجد دنبال میشود.
ارائه تخفیف ویژه به متقاضیان ثبت نام
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد با تأکید بر ارائه تخفیف ویژه به متقاضیان ثبتنام در این دانشگاه گفت: برنامهریزیها به نحوی انجام شده که کلاسها در روزهای پایانیافته برگزار شود، از سویی برای دانشجویان دختر و حتی پسر با شرایط خاص خوابگاه در نظر گرفته شده تا با آرامش و امنیت دغدغهشان ادامه تحصیل باشد.
وی تشریح کرد: برای دانشجویان وامهای دانشجویی هم در نظر گرفته شده که اقساط آن را ۶ ماه پس از فارغالتحصیلی میپردازند و امکان تقسیط تمام شهریه برای متقاضیان مهیا شده است.
حیدری نارمندی افزود: البته تخفیف ویژهای برای دانشجویان زیرپوشش نهادهای حمایتی، حافظان و قاریان قرآن کریم، خانواده معظم شاهد و ایثارگر، قهرمانان ورزشی و دانشجویان ممتاز قائل خواهیم شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد تأکید کرد: متقاضیان ثبتنام بدون آزمون میتوانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org یا ازطریق شماره تلفن:۰۷۶۳۵۴۲، ۰۷۶۳۵۶۶۳، ۰۷۶۳۵۶۶۲ و ۰۷۶۳۵۷۸۰ اطلاعات لازم را درباره شرایط ثبت نام دریافت کنند.
بسترهای لازم برای ادامه تحصیل مهیاست
حیدری نارمندی با تأکید بر لزوم کسب مدارج علمی و مهارتآموزی اظهار کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی بستر برای کسب مدارج علمی و مهارتآموزی فراهم است؛ بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی با اتخاذ تدابیر لازم آماده جذب علاقهمندان به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد حاجیآباد درباره مأموریت منطقهای این دانشگاه نیز گفت: مزیت منطقه شهرستان حاجیآباد کشاورزی بهویژه تولید خرماست، بنابراین بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ اصله نخل پیارم و ارقام دیگر کاشت شده و بهدنبال تحقق طرح کاهش اتکا به منابع شهریهای هستیم.
حیدری نارمندی اضافه کرد: برای نخستینبار گیاهان دارویی را در شهرستان گیاهان دارویی زیرکشت بردهایم و تقریباً سههکتار از مزرعه این دانشگاه زیرکشت گیاهان دارویی مانند آویشن، نعنافلفلی و سایر گیاهان رفته که میتواند در مهارت آموزی دانشجویان رشتههای کشاورزی، تولیدات گیاهی و رشتههای مرتبط بسیار اثرگذار باشد.
این مسئول با گرامیداشت روز خبرنگار اظهار کرد: خبرنگاران پیامآوران بیداری هستند و مجاهدانه در راستای آگاهیبخشی جامعه تلاش میکنند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/