دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1401 - 16:45
کارآفرین برتر کشور به دانشجویان توصیه کرد؛

تقویت ذهن ثروتمند با علم و عملگرایی برای ورود به دنیای کارآفرینی

تقویت ذهن ثروتمند با علم و عملگرایی برای ورود به دنیای کارآفرینی
محمدرضا صادقی، خطاب به دانشجویان توصیه کرد که برای ورود به دنیای کارآفرینی باید ذهن ثروتمند و دور از کارمندی داشته باشید و آن را با علم و عملگرایی ترکیب کنید.
کد خبر : 816131

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اشکذر، همایش «کارآفرینی در صنعت برق» از سوی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و همکاری انجمن علمی گروه برق با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی، ترویج و ترغیب دانشجویان به سوی کسب و کارهای کارآفرینانه در سالن جلسات دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.

کارآفرین برتر کشور در این همایش گفت: ابتدا ذهن ما باید به سمتی برود که چه می‌خواهیم بکنیم و ذهنی که می‌خواهد پول تولید کند نمی‌تواند ذهن کارمندی باشد.

محمدرضا صادقی از دانشجویان خواست تا در بازار، ذهن ثروتمند داشته باشند و کار را با علاقه آغاز کنند.

وی با تبیین فضای کسب و کار و کارآفرینی به توضیح کلیدواژه‌های کارآفرینی براساس شاخص‌های جهانی در سال‌های اخیر پرداخت و خطاب به کارآفرینان ادامه داد: نسبت به رشته برق مشتاق بوده و در کار، سرسخت و ذهن طبقه‌بندی داشته باشید و به هدف بزرگ فکر کنید.

تقویت ذهن ثروتمند و عاری از کارمندی با علم و عملگرایی برای ورود به دنیای کارآفرینی

کارآفرین برتر کشور خطاب به کارآفرینان ادامه داد: از دانش و اطلاعات به‌عنوان اهرم قدرت استفاده کنید، چراکه سخن انسان بدون علم ارزشی ندارد.

صادقی از دانشجویان کارآفرین خواست تا در کارشان دقیق،عملگرا و مخاطره‌پذیر باشند که این از صفات انسان‌های موفق است و با کسی وارد مذاکره شوید که او را می‌شناسید.

وی، یادگیری فن مذاکره را از جمله ابزار موفقیت در کارآفرینی برشمرد و افزود: در این صورت شما موفق هستید و فن مذاکره موجب می‌شود که انسان خوش‌مشرب و خوشرویی باشید.

کارآفرین برتر کشور به دانشجویان توصیه کرد که از رقابت لذت ببرند و از آنجا که بهترین سرمایه خودشان هستند این سرمایه را حفظ کنند، چراکه ذهنی که می‌خواهد کارآفرین و پولساز باشد باید تقویت شود.

این استاد مطرح کارآفرینی کشور با اشاره به پارامترهای مهم کارآفرینی گفت: کارآفرینان باید فعالیت‌های کوچک که ارزش انجام دادن ندارد را حذف کنند و سلامتی معنوی و روح پاک، وسعت دید و مدیریت اولویت در کارآفرینی داشته باشند.

صادقی خاطرنشان کرد: یک کارآفرین نباید ذهن دلالی داشته باشد که اگر چنین باشد تاجر موفقی نخواهد بود.

وی، ایده‌هایی درباره سازه‌ها، نیروگاه‌ها، انرژی‌های پاک، آلیاژهای سبک، مخابرات، ژله‌ها و ... در حوزه صنعت برق به دانشجویان ارائه و آمادگی خود را برای اجرای ایده و همکاری با دانشجویان برق اعلام کرد و خطاب به دانشجویان گفت: سعی کنید در موضوع برق قدرت یکسری کار تیمی بکنید تا موفق شوید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب