دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 فروردين 1395 - 13:44

محسن رضایی:جامعه نیازمند گره‌گشایی ذهنی در زمینه سیاسی است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، جامعه را نیازمند گره‌گشایی‌های ذهنی در زمینه‌های سیاسی دانست و گفت: بدون رفع ابهامات و تبیین مسائل سیاسی عنصر وحدت محقق نمی‌شود.
کد خبر : 78690

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گردهمایی انجمن هادیان سیاسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) به شعار سال و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: از مجموع 18 سال گذشته که توسط رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده است، نهمین بار است که شعار سال مفهوم اقتصادی دارد و این نشان دهنده اهمیت اقتصاد در نظر معظم له است.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که نظام از ابتدای انقلاب تاکنون سنگرهای سیاسی، دفاعی و امنیتی را فتح کرده است و امروز با سنگر اقتصاد مواجه است، اظهار کرد: فتح بزرگی را پیش رو خواهیم داشت که در این صورت اولین نظام انقلابی در جهان هستیم که موفق به فتح سنگر اقتصاد می‌شود.


رضایی اضافه کرد: بندهای 22 و 23 سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است؛ اشاره به وارد کردن ارزش‌های جهادی به عرصه اقتصاد مقاومتی دارد. بنابراین اجرای اقتصاد مقاومتی با توسل به وعده‌های خارجی، اتصال به آمریکا، رانت و فساد امکان‌پذیر نیست و حتی عقب‌ماندگی اقتصادی نیز نمی‌تواند بهانه‌ای برای توسل به این عناصر ویرانگر باشد. الگوی اقتصادی ما باید یک الگوی کاملاً داخلی و مبتنی بر ارزش‌های جهادی باشد.


وی گفت: رهبر معظم انقلاب از لفظ اقدام و عمل استفاده کرده‌اند و این به معنای مطالبه جدی از قوای سه گانه است. معظم له فرمودند «امروز ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم» بنابراین تنها حفظ کردن تنگه احد کافی نیست. امروز باید با تزریق روحیه انقلابی و مدیریت جهادی، اقتصاد را از انحصار لیبرال‌ها و تکنوکرات‌ها خارج کرد.


رضایی تاکید کرد: در حال حاضر طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید از دولت حمایت کنیم تا بتواند اقتصاد مقاومتی را به نحو احسن پیاده سازی کند. بنابراین اکنون زمان برخورد و مقابله نیست. هرگامی که دولت بتواند در این زمینه بردارد یک امتیاز است.


دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام درباه دانش بنیان کردن اقتصاد مقاومتی نیز اظهار کرد: معضل اساسی ما در این زمینه وجود چندین شکاف در فرآیند تولید کالاست. ابتدا شکاف بین دانش و فناوری. یعنی علوم و نوآوری‌های ما به فناوری تبدیل نمی‌شود و متاسفانه با خروج از کشور و تبدیل شدن به محصول نهایی، به خودمان فروخته می‌شود.


رضایی شکاف دوم را میان فناوری و صنعت و شکاف سوم را میان صنعت و تجاری‌سازی عنوان کرد و گفت: فناوری‌های موجود در ایران به صنعت تبدیل نمی‌شود. چنانچه این سه شکاف از میان برداشته شود، شاهد دانش‌بنیان شدن اقتصاد و در پی آن وقوع انقلابی عظیم در زمینه اقتصاد هستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب