ایجاد امکان کمک به نیازمندان و طرحهای عمرانی برای یارانهبگیران
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، بر اساس بخش هزینهای تبصره 14، در اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها مصوب 15/ 10/ 1388 به دولت اجازه داده میشود در سال 1395 منابع مالی حاصل از اصلاح قیمتها و خدمات موضوع قانون مذکور تا مبلغ 480 هزار میلیارد ریال و ردیفهای یارانهای این قانون با استفاده از انواع روشهای پرداخت نقدی و غیرنقدی به خانوارهای هدف و نیازمند، توزیع و همچنین برای ارائه خدمات حمایتی و کمک به بخش تولید اقدام نماید.
بر اساس بند الحاقی 4 این تبصره در بخش هزینهای؛ در اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید ملی منابع حاصل از اجرای بند الحاقی 1 این تبصره به شرح زیر هزینه میگردد:
الف) 30 درصد جهت یارانه سود تسهیلات اشتغال با اولویت خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) و بهزیستی و ایثارگران و رزمندگان معسر و فارغالتحصیلان دانشگاهی و جوانان.
ب) 35 درصد جهت یارانه سود تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسط صنعتی، معدنی، کشاورزی، خدمات فنی و مهندسی، گردشگری و صادراتی.
ج) 15 درصد جهت حمایت از نوسازی صنایع با رویکرد کاهش مصرف شدت انرژی.
د) 20 درصد جهت ارائه مشوقها و زیرساختهای صادراتی
بر اساس بند الحاقی 5 این تبصره؛ خانوارهایی که تعداد فرزندان تحت تکفل آنها 5 نفر و بیشتر باشند از شمول این تبصره خارج بوده و با هر درآمدی با تقاضای آنها از یارانه برخوردار هستند. دولت موظف است در تشخیص خانوارهای سه دهک اول درآمدی تعداد جمعیت خانوار را مورد توجه قرار دهد.
همچنین در بند الحاقی 6 این تبصره آمده است: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است هر سه ماه یکبار گزارش اجرای این تبصره را به مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
طبق بند الحاقی 7؛ کلیه کسانی که واجد شرایط دریافت یارانه هستند میتوانند به دولت اجازه دهند که یارانه آنها به افراد نیازمند خاص یا عام یا طرحهای عمرانی استانی انتقال دهند.
انتهای پیام/