افق روشن واحد الکترونیکی در فعالیتهای برون مرزی/ شرکت در نمایشگاه بینالمللی GITEX امارات
به گزارش خبرگزاری آنا، در این نمایشگاه که اواخر فروردین برگزار شد، بیش از ٣٠٠ دانشگاه برتر و موسسه آموزشی از ۴۰ کشور جهان گردهم آمده بودند تا آخرین دستاوردهای علمی- فناوری روز دنیا را در معرض دید دانشجویان و دانش آموزان قرار داده و همکاریهای مشترکی برای توسعه روابط علمی و دانشجوئی خود تعریف کنند.
نمایشگاه GITEX دبی با هدف آشنایی دانشگاهها، دانشجویان، موسسات خدمات دانشگاهی و موسسات جذب دانشجو با توسعه ارتباطات در مجامع دانشگاهی و انجمنهای علمی هر ساله برگزار میشود که بیش از ۳۵ هزار دانشجو با هدف انتخاب دانشگاه مناسب برای ادامه تحصیل در آن حضور مییابند.
با توجه به اینکه واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با ایجاد زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری و پیشگامی در حوزه آموزش مجازی در کشور، مرزهای فیزیکی را درنوردیده، در این نمایشگاه شرکت کرد تا قابلیتهای خود را برای جذب دانشجویان از سراسر جهان در معرض دید عموم علاقهمندان قرار دهد و نخستین گام را در راستای برنامههای پیش بینی شده برون مرزی بردارد.
یکی از مهمترین بخشهای غرفه واحد الکترونیکی در نمایشگاه جیتکس دبی، بازی پازل آرم دانشگاه آزاد بود که با استقبال شدید دانشآموزان و سایر شرکت کنندگان نمایشگاه رو به رو شد و توجه بسیاری از مخاطبان خصوصا نوجوانان و جوانان را به خود جلب و شور و نشاط خاصی را در محل برگزاری این رویداد علمی حاکم کرد.
در جریان برگزاری این نمایشگاه، افراد صاحب نامی از غرفه واحد الکترونیکی بازدید کردند که از جمله آنها پروفسور موریس، رییس هیات مدیره موسسه بین المللی اعتبارسنجی ASIC انگلستان بود. علیرضا بهرامی سرکنسول ایران در امارات نیز با حضور در غرفه واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی با دستاوردهای این واحد علمی الکترونیکی آشنا شد. وزیر علوم امارات نیز از دیگر بازدیدکنندگان مطرح نمایشگاه به شمار میرفت.
علاوه بر حضور افراد برجسته، دانشگاههای سراسر دنیا نیز برای برقراری ارتباط علمی، تبادل دانشجو و استاد و برگزاری دورههای علمی مشترک، پیشنهاداتی برای واحد الکترونیکی داشتند. نشست مشترک مسئولان واحد الکترونیکی با شرکت BARBRI International امریکا در خصوص برگزاری دوره مشترک آنلاین یکی از این موارد بود.
بنابراین گزارش، هدایای تبلیغاتی و پکیجهای آموزشی همراه با کاتالوگ واحد الکترونیکی در دسترس بازدیدکنندگان قرار گرفت تا بتوانند با آشنائی بیشتر با این واحد دانشگاهی علاوه بر مطرح کردن پرسشهای خود به صورت حضوری، ارتباط خود را از طرق غیرحضوری نیز در آینده ادامه دهند.
یکی از غرفههایی که از رقبای واحد الکترونیکی محسوب میشد، شعبه دبی دانشگاه امریکا بود که به عنوان یک مجموعه خصوصی در سال ۱۹۹۰ آغاز به کار کرده و در این نمایشگاه شرکت کرده بود؛ از مزیتهای تحصیل در این واحد دانشگاهی دسترسی به مجموعهای از محتواهای الکترونیک معروف به McGraw-Hill است که فارغ التحصیلان میتوانند تا هیجده ماه پس از فراغت از تحصیل به محتوای کلاسها دسترسی داشته باشند.
از دیگر غرفههای مطرح در نمایشگاه جیتکس، شعبه دبی دانشگاه انگلستان بود که در سال ۲۰۰۴ با همکاری دانشگاههای ادینبورگ، منچستر، گلاسکو و کاردیف تاسیس شده و با ریاست احمد سعید المکتوم دارای سه دانشکده مهندسی و فن آوری اطلاعات، تجارت و حقوق میباشد که تنها در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو میپذیرد. تحصیل در دوره فوق لیسانس شعبه دبی دانشگاه انگلستان مجموعا ۶۰ هزار درهم (معادل حدودا ۵۷ میلیون تومان) و دوره دکتری تخصصی ۷۰ هزار درهم (معادل حدودا ۶۶ میلیون تومان) هزینه دارد.
با توجه به استقبال بازدیدکنندگان نمایشگاه جیتکس از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و واحد الکترونیکی به عنوان بزرگترین دانشگاه مجازی کشور، افق روشنی پیش روی فعالیتهای برون مرزی دانشگاه آزاد اسلامی برای جذب دانشجو قرار دارد.
انتهای پیام/